Bombas Gens Centre d’Art torna a PHotoESPAÑA!

Foto: Sanja Iveković. The Right One (Pearls of Revolution), 2007-2011. Colección José Luis Soler Vila © Sanja Iveković / Cortesía de Galería 1 Mira Madrid

A partir del 13 de juliol podràs visitar «Somebodies: Cunningham, Iveković, Woodman» en el Museo Cerralbo de Madrid, una exposició col·lectiva que reuneix 35 obres de les artistes Imogen Cunningham (Portland, Oregon, 1883 – San Francisco, 1973), Sanja Iveković (Zagreb, 1949) i Francesca Woodman (Denver, Colorado, 1958 – Nova York, 1981), presents en la Col·lecció José Luis Vila (anteriorment Col·lecció Per Amor a l’Art).

Comissariada per Sandra Guimarães i Alba Raja, aquesta exposició se centra en l’exploració de les materialitats del cos com a recurs temàtic, estètic i experimental en la investigació d’aquestes artistes. La mostra registra un ventall d’intencions visuals i conceptuals allunyades en temps i context, que van des d’aproximacions purament formals del corporal fins a l’encarnació de posicions de crítica social i denúncia política, evidenciant el constant instint de les artistes per utilitzar el cos i la seua versatilitat expressiva com a signe estètic al llarg de la història de l’art.

error: Content is protected !!