Cartes en tempesta de Miriam Arrue en Benaguasil

El Espai de la Dona de Benaguasil s’uneix a la Universitat Politècnica de València per a acollir a l’artista emergent Miriam Arrue, qui exposarà el seu treball de fi de grau de Belles arts el 12 de maig de 2023.  

L’exposició es durà a terme en el *Espai de la Dona a Benaguasil. Sota el títol de “Cartes en Tempesta”, l’exposició tracta sobre l’esperança en el sofriment. Els gravats revelen l’essència de l’artista; aqueixos moments que tantes vegades s’oculten són els protagonistes d’aquesta exposició.

 A través d’obra gràfica i cartes íntimes, l’artista t’acompanya a través de la seua tempesta personal, donant un missatge esperançador a tots aquells que s’atrevisquen a visitar l’exposició. 

 Les comissaries d’aquesta exposició són Natividad Navalón i Teresa Cháfer, catedràtiques de la Universitat Politècnica de València (UPV), i Micaela Maisa, becària del Grup d’Investigació Laboratori de Creació Artística i Pensament. La proposta es presenta des d’una perspectiva interdisciplinària, reunint gravat i pintura en simultani. Aquesta exposició mostra el talent de les noves generacions de creadors.

L’obertura de l’exposició serà a les 18.00 hores del 12 de maig. Durant el dia de l’obertura, s’oferirà un xicotet aperitiu a tots aquells que visiten l’exposició. A més, l’exposició es podrà visitar els dies 12, 13 i 14 de maig, en horari d’11.00 a 13.00 hores i de 17.00 a 19.30 hores. 

error: Content is protected !!