CONCERT DEL VALENCIÀ ONA NUA I EL CONGOLÉS DOUDOU NGANGA EN EL CICLE ‘MÚSIQUES URBANES’ DE LA UNIVERSITAT

CONCERT DEL VALENCIÀ ONA NUA I EL CONGOLÉS DOUDOU NGANGA EN EL CICLE ‘MÚSIQUES URBANES’ DE LA UNIVERSITAT

El músic valencià Ona Nua i el congolés Doudou Nganga ofereixen un concert gratuït el pròxim divendres 17 de novembre, a les 19 hores, a la Capella de la Sapiència del Centre Cultural La Nau de la Universitat de València. El recital, en què s’alternaran les cançons del músic de l’Àfrica equatorial i de Josep Pérez, conegut com a Ona Nua, originari d’Alzira, s’inscriu al cicle de ‘Músiques Urbanes’, promogut pel Vicerectorat de Cultura i Societat de la Universitat de València.

El músic originari de la República Democràtica del Congo, Doudou Nganga, presenta el seu disc ‘Lokuta’. Doudou ha compartit cartell amb gent com Manu Chao, Toumani Diabate, Femi Kuti o Neneh Cherry; a més a més ha participat en festivals nacionals e internacionals com el Rototom, Etnosur, Viñarock o Festiv Bamako de Mali.

Ona Nua presenta, de igual forma, ‘Superpop’, just quan acaba de rebre el premi Ovidi a millor disc de pop en valencià de 2023. Segons explica el músic de la Ribera Alta, les dues cultures, la congolesa i valenciana tractaran de fondre’s en un espectacle en quatre mans, barrejant cançons dels dos discos i participant recíprocament l’un a les cançons de l’altre. Serà un concert únic, segons explica Ona Nua, que han preparat per a l’ocasió arran de la proposta d’una amiga en comú que va veure les connexions entre tots dos creadors, tant pel que fa a les lletres intimistes dels dos artistes, com a la calidesa de les seues melodies i arranjaments senzills. Músiques atapeïdes d’emoció en un espai “molt especial” com és la Capella de la Sapiència de la Universitat, on li abelleix molt tocar, conclou Ona Nua.

L’entrada és gratuïta amb invitació a través d’aquest enllaç: https://events.fundacio.es/e/1853/doudou-nganga-ona-nua

Musiques urbanes’ és un cicle organitzat pel Vicerectorat de Cultura i Societat de la Universitat de València, que ofereix una programació diversa, des del rock al jazz, així com altres propostes contemporànies.

error: Content is protected !!