Coneguem les activitats al voltant del projecte “Som un paisatge”, de Ferran Gisbert

Entre l’11 i el 21 de desembre en l’IVAM CADA Alcoi tindran lloc les accions per a la producció en comunitat del projecte artístic de Ferran Gisbert titulat “Som un paisatge”. Aquest va ser un dels projectes que va obtindre un Premi Ciutat d’Alcoi de Creació i Investigació en Art Contemporani Llançadora 2021.

El projecte pren com a punt de partida el record de veure baixar el riu Riquer tenyit de colors per les deixalles de la indústria tèxtil. Prenent aquest esdeveniment com a punt de partida, la proposta artística ofereix diverses activitats i esdeveniments mitjançant els quals les persones que desitgen participar podran intercanviar els seus records perquè formen part de l’obra d’art. Finalment, es proposa a les persones interessades materialitzar, de manera simbòlica, la memòria col·lectiva amb la construcció, en el museu, d’un total de mil llums. Posteriorment, cada persona podrà instal·lar temporalment la seua pròpia llum en el llit del riu Riquer.

Així, aquesta obra d’art pretén fer visible i accessible a les diverses generacions la rellevància que el riu ha tingut en la definició de la cultura dels pobles de territoris com el nostre dins de la Comunitat Valenciana.

Tots els esdeveniments i activitats són gratuïts i pots realitzar la teua inscripció des dels enllaços següents:

Totes les accions en:
IG: @ferrangisbertcarbonell
#somunpaisatge

error: Content is protected !!