CONVERSA ENTRE SECUN DE LA ROSA I MIGUEL RELLÁN A LAS CIGARRERAS

  • La cita serà el divendres 19 a les 19.30 hores a la Casa de la Música de Las Cigarreras
  • Mariola Cubells donarà a conéixer la part més pròxima d’aquests dos actors, que treballen junts en una nova obra de teatre

Com va començar la seua carrera? Quines van ser les seues principals pors? I els seus pròxims reptes professionals? Els actors Secun de la Rosa i Miguel Rellán contestaran aquestes i moltes més preguntes el divendres, 19 de novembre, en el Centre Cultural Las Cigarreras d’Alacant a través d’Encuentros Conversados 2021.

Els intèrprets seuran al sofà d’aquest nou conversatori per a ser entrevistats per la periodista Mariola Cubells dins del cicle ‘Actors per a emmarcar’, amb el qual el Consorci de Museus de la Comunitat Valenciana (CMCV) pretén acostar al públic la part més desconeguda d’intèrprets que triomfen en televisió, teatre o cine.

“Amb Encuentros Conversados, el Consorci de Museus porta a Alacant, Castelló i València músics, actors i actrius, humoristes, periodistes i artistes amb un format fresc perquè el públic gaudisca de la seua part més pròxima i conega els seus pròxims reptes professionals”, ha destacat el director del CMCV, José Luis Pérez Pont.

De la Rosa (‘Aída’, ‘La llamada’, ‘El Cover’, ‘Las piscinas de la Barceloneta’) i Rellán (‘Amanece que no es poco’, ‘Días de fútbol’, ‘La que se avecina’, ‘El Ministerio del Tiempo’, ‘Maricón perdido’) pertanyen a generacions diferents amb diversos denominadors comuns: l’amor per l’ofici, la perseverança, les inquietuds per explorar sempre noves històries, etc., i ara estan immersos en un projecte comú: l’obra de teatre ‘Los asquerosos’, basat en la famosa novel·la de Santiago Lorenzo.

Els dos tenen una carrera d’èxit en cine, teatre i televisió, tant en la comèdia com en el drama, i comparteixen la mateixa mirada sobre l’ofici d’actuar, crear i estar en la faràndula. En aquest encontre, Cubells els preguntarà com van ser els seus inicis, què conserven d’aquells començaments, en quina situació professional es troben i quin desig els queda per complir, entre moltes altres preguntes que es fan els seus seguidors i seguidores.

Aquest encontre és gratuït, amb aforament limitat, i se celebra el 19 de novembre a les 19.30 hores a la Casa de la Música del Centre Cultural Las Cigarreras d’Alacant. Està organitzat pel Consorci de Museus de la Comunitat Valenciana.

Encuentros Conversados 2021

Els Encuentros Conversados de 2021 ja han assegut al sofà Willy Toledo i Pilar Castro, el passat 28 de març; Lorenzo Caprile i Mikel López Iturriaga, el 2 de maig; Gonzo i Miguel Maldonado, el 13 de juny; Arturo Valls i Ernesto Sevilla, el 25 de setembre, i Julián López i Luis Prado, el 4 de novembre.

error: Content is protected !!