Convocat el III Certamen Internacional de
Poesia Francisco Brines 2023

La Fundació Francisco Brines ha convocat la tercera edició del Certamen Internacional de Poesia Francisco Brines, que es concedirà en les modalitats de castellà i valencià i comptarà amb un premi de 6.000€ respectivament.
La Fundació Francisco Brines, amb el patrocini de la Generalitat i de l’Ajuntament d’Oliva, ha convocat la tercera edició del Certamen Internacional de Poesia Francisco Brines, que es concedirà en les modalitats de castellà i valencià. Els llibres en castellà seran valorats per Fernando Delgado, Carlos Marzal, Luisa Castro, Vicente Gallego, Silvia Pratdesaba (per part de l’editorial Pre-Textos) i Andrés García, guardonat en l’anterior edició.

En la modalitat de valencià, la decisió recaurà sobre els poetes Marta Pessarrodona, Enric Sòria, Àngels Gregori, Marta Nadal, Manuel Borrás (editorial Pre-Textos) i Txema Martínez, guanyador d’aquesta modalitat en l’edició anterior. El president honorari de tots dos jurats serà Sr. Ximo Puig, Molt Honorable President de la Generalitat.

Els treballs concurrents al premi es presentaran a través de la plataforma www.mundoarti.com i la data límit serà el 2 d’abril. La dotació del premi serà de 6.000 euros i la publicació de l’obra per l’editorial Pre-Textos. La decisió del jurat es farà públic en un acte a celebrar a Oliva al voltant del mes de maig.
Es poden consultar les bases completes de la convocatòria a través de la pàgina web de la Fundació Francisco Brines https://www.fundacionfranciscobrines.org/inicio/premios-2023/

error: Content is protected !!