CULTURA DE LA GENERALITAT POSA L’ESTORA ROJA A L’ARNICHES PER A OFERIR UN CAP DE SETMANA AMB PETRA MARTÍNEZ I MÚSICA VALENCIANA

Petra Martínez protagonitza ‘La señorita doña Margarita’ en l’Arniches el divendres 4 de març

Sonora, el circuit de la música valenciana, arriba a Alacant amb doble concert de Johnny B. Zero i Badlands el dissabte 5 de març

Cultura de la Generalitat, a través de l’Institut Valencià de Cultura,continua oferint una programació d’altura en el Teatre Arniches, i dona la benvinguda al mes de març rebent una de les grans figures de la interpretació a escala nacional: Petra Martínez. A més, arriba a Alacant Sonora, el circuit de la música valenciana, amb un concert doble que reunirà en l’escenari Johny B. Zero i Badlands.

Alicia Garijo, delegada territorial de l’IVC a Alacant, s’ha mostrat optimista i contenta davant d’aquest nou bloc de programació que completarà el segon trimestre de la temporada de l’Arniches, i ha dit: “Arranquem març desvanits, ja que, a la millora en les dades de la pandèmia, se sumen noves cites molt emocionants, com rebre artistes de la talla de Petra Martínez, que no sols ens donarà una lliçó des del seu personatge en ‘La señorita doña Margarita’, sinó que estic segura que ens donarà una gran lliçó de teatre” i hi afig: “També estem feliços pel pas del circuit de la música valenciana per Alacant, ja que creiem fermament que és un projecte perfecte per a impulsar el talent propi i oferir música de qualitat”.

El divendres 4 de març, a les 20.30 hores, Petra Martínez presenta ‘La señorita doña Margarita’ sota la direcció de Juan Margallo, un text de Roberto Athayde que reflexiona sobre l’educació a través del personatge de doña Margarita, una mestra autoritària, ecologista, egòlatra, violenta, sensible, afectuosa i moltes altres coses, que tractarà d’iniciar-nos en el món dels adults.

Petra Martínez és una de les grans figures de la interpretació. Una actriu que ha sabut manejar la seua carrera amb mestria i que ha aconseguit destacar tant en el teatre com en l’audiovisual, el treball de la qual ha sigut reconegut en els dos àmbits. Entre els molts reconeixements que ha obtingut, destaca el Premi Feroz 2021 com a actriu protagonista en ‘La vida era eso’ de David Martín de los Santos, treball que també li ha valgut la nominació en l’última edició dels Goya.

El dissabte 5 de març, a les 20.30 hores, la música pren el relleu al teatre, de la mà del circuit de la música valenciana Sonora, que arriba a Alacant amb un concert doble en què el públic podrà disfrutar del rock de Johnny B. Zero i del country i bluegrass de Badlands.

Johnny B. Zero és un dels grups valencians dels últims anys amb una trajectòria més honesta i sòlida, basada en dos pilars fonamentals: les cançons cridaneres i enganxoses i la forta connexió amb el seu públic.

Juanma Pastor, Julio Fuertes, Pablo P. Soriano i Carlos Ortigosa es posen als comandaments de la bateria, el sintetitzador, el saxo i la guitarra per a sorprendre i presentar el seu últim disc: ‘Metonymy of Sound’, guardonat amb el premi al millor disc de rock en la III edició dels Premis Carles Santos de la Música Valenciana.

Per la seua part, la banda Badlands omplirà l’Arniches de música amb el seu original so, nascut de la influència de la música americana i el country, encara que en constant evolució i bevent sempre de l’actualitat. Rafa Adrian, Ben Wirjosemito, Andrés Marco, Guillermo Giner, May Ibañez i Raul Pruñonosa són els noms propis que formen la banda.

El desembre de 2020, Badlands va rebre el premi a millor cançó de l’any en la III edició dels Premis Carles Santos de la Música Valenciana.

error: Content is protected !!