EL CARME ESTRENA LA SEUA PRÒPIA SÈRIE DE FICCIÓ: ‘CCCC STORIES’

Una microsèrie de deu capítols rodada en el CCCC i que dona suport als joves talents de l’audiovisual valencià

La primera temporada es projectarà completa el diumenge 6 de novembre en el Centre del Carme, i posteriorment estrenarà un capítol cada setmana en YouTube i en xarxes socials

El Centre del Carme Cultura Contemporània torna a ser pioner en la proposta de continguts i formats enfocats a acostar la cultura a la ciutadania. Després de l’estrena de ‘CCCC Podcast’ la primavera passada, l’espai d’agitació cultural de la ciutat de València presenta ‘CCCC Stories’, la primera sèrie rodada íntegrament en el Centre del Carme.

‘CCCC Stories’ és una microsèrie de ficció, que en la seua primera temporada presenta deu píndoles independents que conformen episodis únics amb actors i actrius de la Comunitat Valenciana protagonitzant xicotetes històries d’amor, amistat, reivindicació i perdó, totes ambientades dins del Centre del Carme.

Es tracta d’una producció del CCCC junt amb la productora Pausa Dramatica Films i amb la direcció i guions de Sergi Merchan i José Luis Lázaro, que, durant un període de rodatge de dues setmanes i junt amb un equip tècnic compost de joves promeses de l’audiovisual valencià, van prendre les sales i corredors del museu dotant cada espai de personalitat cinematogràfica.

Per a encarnar els més de 20 personatges de la sèrie s’ha comptat amb un elenc valencià amb noms com Raquel Ferri (‘Ni oblit ni perdó’), Ana Conca (‘Es una lata el trabajar’), María Zamora (‘Las de la última fila’), Pau Vercher (‘La llave mágica’), Paola Navalón (‘La Benvinguda’), Tania Fortea (‘El que sabem’), a més d’altres tants ‘influencers’ com Araceli de la Concepción, Fran Tudela -més conegut com ‘Cabrafotuda’- o la ‘drag queen’ i exconcursant del ‘talent’ de RuPaul, Choriza May.

“Apostem per formats capaços de connectar amb les audiències més joves, i amb ‘CCCC Stories’ volem mostrar històries quotidianes que tracten temes actuals amb una visió fresca, pròxima i realista. Per a fer-ho, hem comptat amb un equip tècnic en què donem suport a joves talents de l’audiovisual valencià i amb la participació de coneguts actors, actrius i ‘influencers’ per a donar vida als personatges de la sèrie. Les idees són el nostre principal motor de canvi, la força que transforma la realitat. La creativitat, el dinamisme i la innovació defineixen el model d’institució cultural que venim desenvolupant aquests últims anys des del Centre del Carme, aplicant el meu projecte de gestió”, assenyala el director del Consorci de Museus i el Centre del Carme, José Luis Pérez Pont.

“Hem volgut retratar moments en la vida de vint-i-dues persones variades que, sense saber-ho, s’han creuat per les sales i corredors del Centre del Carme. Al llarg de deu capítols autoconclusius, volem fer testimoni al públic d’una amalgama de moments tan quotidians com desapercebuts, però que sens dubte conformen l’ànima d’un lloc únic i especial per a nosaltres com a creadors: el CCCC”, asseguren els directors de la sèrie, Sergi Merchan i José Luis Lázaro.

‘CCCC Stories’ oferirà una projecció general oberta al públic amb la presència de l’elenc, els directors i l’equip tècnic de la sèrie diumenge que ve 6 de novembre a les 12.00 hores en el Centre del Carme, on es projectaran els deu episodis de la primera temporada al complet. A partir d’aquesta data, es publicaran periòdicament en el canal de YouTube i els perfils de xarxes socials del CCCC, i el primer capítol s’estrenarà el divendres 11 de novembre en xarxes socials.

error: Content is protected !!