EL PRINCIPAL DE CASTELLÓ ACULL LA V NIT DEL CIRC VALENCIÀ

  • ·       Durant la gala es mostraran diferents modalitats d’espectacles de circ com acrobàcies, aeris o titelles
  • L’acte organitzat per l’Associació de Professionals del Circ de la Comunitat té el suport de l’Institut Valencià de Cultura

Cultura de la Generalitat, per mitjà de l’Institut Valencià de Cultura, programa aquest dissabte 20 de novembre al Teatre Principal de Castelló la V Nit del Circ Valencià.

L’acte està organitzat per l’Associació de Professionals del Circ de la Comunitat Valenciana i compta amb el suport de l’Institut Valencià de Cultura. És la cinquena edició d’aquest gran esdeveniment de circ que vol ser referent dins les arts escèniques valencianes, contribueix a la professionalització del sector i dona visibilitat als espectacles circenses creats i produïts a la Comunitat Valenciana.

El delegat territorial de l’Institut Valencià de Cultura a Castelló, Alfonso Ribes, ha destacat que “el Principal de Castelló està obert a tota mena d’arts escèniques i creiem en la necessitat de donar més suport als professionals del circ valencià que tan bons espectacles estan creant”. Ribes ha recomanat l’espectacle a tot el públic perquè “el circ està obert a tots els ulls i és un bon moment per a descobrir aquests artistes”.

Durant la jornada, els professionals del circ faran tota una sèrie d’activitats com un encontre de socis o un espectacle de carrer gratuït a les 17.00 hores a la plaça de l’Hort dels Corders de la ciutat de Castelló. A partir de les 19.00, el Teatre Principal de Castelló acollirà la gran gala de la V Nit del Circ Valencià en la qual es mostraran diferents modalitats com acrobàcies, aeris, titelles o música en directe.

A l’escenari del Principal podrem gaudir de les creacions de Carmen Díaz, Lara Renard, Asvin López, Toni Gutiérrez, Marilén Ribot, Hèctor Rodríguez, Elena Avellás, Luís Reche i David Consuegra.

L’APCCV és l’associació autonòmica de les companyies, els artistes i els professionals de circ valencià que treballa per la divulgació i normalització del circ en totes les seues modalitats, per a la qual cosa el situa dins de la cultura com una més de les arts escèniques. Un dels seus objectius, amb l’organització de la Nit del Circ Valencià, és convidar el públic a descobrir aquest sector tan poc reconegut i tindre una celebració anual important dins de la cultura valenciana.

error: Content is protected !!