EL RIALTO PRESENTA ‘SORORA’, DE LA COMPANYIA DANSEU-VOS

Les representacions seran del 8 a l’11 de juny 

La direcció és de Raquel Linares i la música original, d’Anabel García 

El Teatre Rialto tanca el Cicle de Companyies Valencianes amb les representacions del 8 a l’11 de juny de l’espectacle de dansa ‘Sorora’ de la companyia il·licitana Danseu-vos.

Danseu-vos és una companyia professional de dansa amb residència artística permanent a L’Escorxador (centre d’art contemporani) d’Elx des de 2016 que fina ara ha produït quatre espectacles de gran format, tres de format mitjà i dos de petit format, amb els quals ha fet gires per tot l’Estat espanyol. El darrer treball és ‘Sorora’, la producció que porta a l’escenari del Teatre Rialto.

Les ballarines de la companyia són Carolina Caparrós, Maria Serrano i Maria Teresa Antón; la direcció és de Raquel Linares; la música original, d’Anabel García, i la dramatúrgia, d’Antonio Crespo.

‘Sorora’ és recolzar-se sense deixar-se caure, allargar la mà, sense salvar, dir sense imposar, calfar sense asfixiar. Estar, simplement, estar. A prop, amb la mirada oberta, el pit ple i les cames fermes per avançar juntes sense por ni a la vulnerabilitat, ni a la plenitud.

Amb ‘Sorora’ es tanca el Cicle de Companyies Valencianes en què des del passat mes de març deu companyies valencianes han mostrat els seus últims treballs de dansa, teatre i circ.

error: Content is protected !!