EL TEATRE ARNICHES ACOMIADA LA TEMPORADA AMB ALBA ARMENGOU EN CONCERT

L’Arniches ofereix el seu Concert de Fogueres el dissabte 17 de juny a les 20.30 hores amb Alba Armengou

Cultura de la Generalitat acomiada la programació al Teatre Arniches amb el Concert de Fogueres el dissabte 17 de juny a les 20.30 hores. Alba Armengou presenta el seu primer àlbum en solitari.

L’Institut Valencià de Cultura ofereix el concert ‘Susurros del viento’ d’Alba Armengou i l’alacantí Vicente López, que posa la cirereta a la Temporada 2022-2023, en el marc del cicle d’actuacions que integren companyies o professionals alacantins: ‘Des d’ací’. En paraules de la delegada territorial de l’IVC, Alicia Garijo: “El tancament de temporada sempre té un punt extra d’emoció, i en aquest cas seran molts més, perquè tanquem cicle amb un concert meravellós en què, a més, comptem amb Vicente López, que va créixer al barri de San Blas d’Alacant i torna a la terreta amb aquest projecte musical tan especial”.

L’empresa alacantina Coca de Aurora col·labora per primera vegada amb aquesta cita, oferint una degustació del seu producte als assistents, que, a més de gaudir del concert, podran acomiadar la temporada assaborint un dels tastos més alacantins: la coca de molletes. “Enguany recuperem una tradició que havia quedat apartada per la pandèmia, prendrem una picadeta amb el públic assistent en finalitzar el concert i ens emplaçarem a la cita que tenim amb el Festival FRESCA!, el mes de juliol”, hi ha afegit Garijo.

‘Susurros del viento’ és el primer àlbum en solitari d’Alba Armengou, un projecte en què el guitarrista Vicente López Anaya ha tingut gran presència i participació creativa i en el qual també participen Joan Martí, Giuseppe Campisi i Enric Fuster.

Alba va començar la seua carrera musical amb només 7 anys en la Sant Andreu Jazz Band, sota la direcció musical de Joan Chamorro. Des que va començar ha buscat la seua pròpia veu de manera apassionada, amb il·lusió i una gran sensibilitat molt personal.

La cantant, trompetista i saxofonista de Barcelona ens presenta en aquesta ocasió un projecte delicat i commovedor ple de talent. Tot un viatge sonor pel seu paisatge musical intern, inspirant-se per a la composició dels seus boleros en la cançó catalana, la música brasilera i l’herència del ‘jazz’.

error: Content is protected !!