El Teatre Arniches projecta el curtmetratge ‘Cierra los ojos’ creat per alumnes de l’IES Figueras Pacheco

El Teatre Arniches projecta el curtmetratge ‘Cierra los ojos’ creat per alumnes de l’IES Figueras Pacheco

Cierra los ojos reivindica la figura de Figueras Pacheco i el patrimoni històric i cultural d’Alacant

  • La projecció va ser el dimecres 17 d’abril

L’Institut Valencià de Cultura (IVC) presenta al Teatre Arniches d’Alacant el curtmetratge Cierra los ojos, realitzat pels alumnes de 3r d’ESO de l’IES Figueras Pacheco d’Alacant del Taller MICE (Mostra Internacional de Cine Educatiu). La projecció va tindre lloc el dimecres 17 d’abril.

Esta activitat de mediació entre el Teatre Arniches i el públic jove té l’objectiu d’establir una relació dinàmica amb nous públics, generant sinergies amb l’entorn del teatre.

L’activitat consta de dos sessions: la primera consistix en una projecció matinal en la qual participaran exclusivament els alumnes del centre de secundària; la segona és una projecció oberta al públic general i gratuïta amb invitació, disponible a la taquilla del Teatre Arniches.

La cinta presenta una situació d’inclusió d’un alumne invident que s’emmarca en el gènere del realisme fantàstic i establix una relació amb l’il·lustre personatge que dona nom al centre. A més, oferix un recorregut audiovisual pel patrimoni històric i cultural d’Alacant.

Amb la coordinació del professor Vicente Marzo i guió i direcció de Roberto Sintes, el repartiment de Cierra los ojos està compost pels alumnes Pau Talavera, Izan Codells, Aroa Calderón, Javier Gea, Valeria Segura, Carlota Benegas, Antonio Navarro, Taha Zaidi, Ximo Pastor, Manuel Rosario, Estela Martín, Josué Verdejo, Emma Toral i Rocío Ramírez.

Completen els crèdits de la peça: Alejandro Berenguer com a ajudant de direcció, Héctor Torregrosa com a operador de càmera, Marcos Agostinelli com a cap d’il·luminació i Alejandro Cabrera, Elena Cremades i Kevin McLeod (Incompetech) com a responsables de la banda sonora.

error: Content is protected !!