EL TEATRE PRINCIPAL DE CASTELLÓ PRESENTA ‘SONOMA’, DE LA PRESTIGIOSA COMPANYIA DE DANSA LA VERONAL

El Teatre Principal de Castelló inicia la temporada d’hivern amb 347 abonaments culturals venuts per al primer trimestre de 2022

Pepa Cases aterra a l’Auditori de Castelló aquest divendres amb la presentació del seu nou disc

Cultura de la Generalitat, per mitjà de l’Institut Valencià de Cultura, programa aquest dissabte 15 de gener a les 19.00 hores la prestigiosa companyia de dansa La Veronal amb l’espectacle ‘Sonoma’. És el primer espectacle de l’abonament d’hivern del Teatre Principal de Castelló, del qual s’ha venut la xifra rècord de 347 unitats.

El delegat territorial de l’IVC a Castelló, Alfonso Ribes, ha volgut agrair “la confiança mostrada pel públic en la programació cultural que des de l’IVC hem preparat per a aquest trimestre”. Per a Ribes aquest suport “ens fa que cada volta siguem més exigents per a fer una programació coherent i de qualitat amb la mirada posada a ampliar el públic que s’apropa a la cultura”.

La Veronal presenta al Teatre Principal ‘Sonoma’, una creació de Marcos Morau per a la seua companyia que parteix de la necessitat de l’ésser humà de tornar a l’origen, al cos, quan aquest cos està al límit de la seua existència i clama per sobreviure, de manera que supera l’embolcall virtual de la realitat.

El coreògraf reprén les idees essencials de la peça que va crear en 2016 per al Ballet de Lorraine, ‘Le Surréalisme au service de la Révolution’, a partir de la figura de Buñuel i la Calanda medieval juntament amb el París cosmopolita.

“La dansa contemporània ha estat molt present al Teatre Principal de Castelló durant els últims anys. L’evolució de la resposta del públic ha sigut impressionant i, de tindre una platea mig buida, arribem aquest dissabte a un teatre pràcticament ple”, ha destacat Ribes.

Les entrades per a aquestes representacions tenen un preu d’entre 20 i 3 euros i es poden comprar en el web <taquilla.ivc.gva.es>.

La Pepa en concert a l’Auditori

L’Auditori de Castelló rep aquest divendres 14 de gener a les 19.30 hores Pepa Cases, amb la presentació del seu nou disc, III (Bureo Músiques, 2021). El projecte de ‘La Pepa’ està format per Hèctor Tirado, Darío Díaz i la mateixa Cases.

El concert dins del cicle ‘Territori CS’ comptarà amb la presència d’altres grans artistes com ara Mireia Vives, Tesa, Pep Gimeno ‘Botifarra’, Andreu Valor i Biano. Aquest nou projecte discogràfic en valencià de La Pepa naix després d’altres treballs com ‘Mi otra yo’ (Bureo Músiques, 2013) i ‘En mi idioma’ (2008).

El nou disc de La Pepa presenta cançons d’autora protagonitzades per l’amor, la lluita o la terra.

error: Content is protected !!