EL TEATRE RIALTO DE VALÈNCIA PRESENTA LA PRODUCCIÓ PRÒPIA ‘OBRA PÚBLICA’

‘Obra pública’ podrà veure’s del 17 de febrer al 12 de març al Teatre Rialto de València

És l’última obra de producció pròpia de l’Institut Valencià de Cultura de la temporada 2022-2023 i és un text de Vicente Arlandis i Paula Miralles

L’Institut Valencià de Cultura presenta l’última obra de producció pròpia de la temporada 2022-2023, ‘Obra pública’, un text de Vicente Arlandis i Paula Miralles que estarà en escena del 17 de febrer al 12 de març al Teatre Rialto de València.

‘Obra pública’ està dirigida per Vicente Arlandis i compta amb Arantxa Pastor, Aris Spentsas, David Mallols, Gloria March, Héctor Arnau, Hipólito Patón, Lucía Jaén i Rosana Sánchez com a intèrprets.

‘Obra pública’ es podria definir com un teatre d’objectes, una coreografia de coses rescatades del passat, una col·lecció d’objectes, situacions, personatges, somnis i històries extretes del context d’una institució cultural dedicada a la promoció de les arts escèniques a la Comunitat Valenciana.

“Per a poder fer aquesta peça ens hem submergit en els magatzems de l’Institut Valencià de Cultura i n’hem seleccionat una sèrie d’objectes, la majoria feia anys que estava allà. Uns magatzems que formen una mena d’arxiu que s’ha construït des de l’origen de la institució fins a final dels anys huitanta. Tot al llarg de quaranta anys, s’hi han anat acumulant escenografies, materials, telons, objectes, vestuaris, complements. Cada element conta una història i en conjunt conta la història del teatre públic valencià que es podria tramar des de perspectives infinites”, expliquen Vicente Arlandis i Paula Miralles, autors d’‘Obra Pública’.

‘Obra pública’ es planteja com una reflexió sobre el desplaçament escènic, sobre les formes amb les quals entenem i produïm vida en escena i escena en la vida, i és la nostra aposta per concloure la temporada de producció pròpia del Teatre Rialto, temporada que no s’acaba ací, sinó que continuarà fins al juny amb el període d’exhibició de companyies valencianes”, hi afegeix Roberto Garcia, director adjunt d’Arts Escèniques de l’Institut Valencià de Cultura. ‘Obra pública’ tindrà funcions del 17 de febrer al 12 de març, de dijous a diumenge i amb sessions matinals amb un col·loqui posterior els dimecres.

error: Content is protected !!