Es convoca el primer congrés internacional organitzat per l’Arxiu Valencià del Disseny

Crida a comunicacions i pòsters del primer congrés internacional organitzat per l’Arxiu Valencià del Disseny

L’Arxiu Valencià del Disseny publica una crida per a l’enviament de pòsters i comunicacions destinada a totes aquelles persones interessades en participar en el congrés internacional “El diseño en el marco de la economía circular: Creación, valorización y recepciónDesign in the Frame of Circular Economy: Creation, Valorization and Reception”. Aquest congrès tindra lloc els dies 10, 11 i 12 de noviembre de 2022 en la Facultat de Geografia i Història de la Universitat de València. El termini per a la presentació de comunicacions y pòsters anirà desde el dimecres 27 de juliol fins al dimarts 20 de setembre inclòs. Les sol·licituts podran enviar-se per correu electrónic a: congres.avd@uv.es.

Les comunicacions presentades es correspondran a una de les tres àrees de investigació presents en el congrès: creació, valorització o recepció social del disseny. Amb posterioritat, podran ser publicades en la revista ARXIU, tras la revisió dels textos per part del comité científic de la revista.  

La presentació dels pòsters esta orientada a iniciatives i projectes de disseny sostenible desenvolupats per empreses i professionals. Esta secció aspira a funcionar com a punt de trobada que permitisca visibilitzar als agents productius del diseño y contactar con clientes o colaboradores potenciales. Els pòsters s’exhibiran al llarg dels dies 10 i 11 de novembre.

Totes les propostes presentades passaran per un procés de baremació a càrrec del comité científic del congrès. 

Per a més informació pot consultar-se la pàgina web del Arxiu Valencià del Disseny.

error: Content is protected !!