IMMA TORMO PRESENTA EL SEU POEMARI PEDRA SECA A ALBAIDA

IMMA TORMO PRESENTA EL SEU POEMARI PEDRA SECA A ALBAIDA

L’autora albaidina presentarà el seu treball als Jardins del Palau aquest dissabte a les 19.30 h

Els cinquanta-vuit poemes són un clam, una reivindicació necessària de la llengua, la terra i la dona

L’autora albaidina Imma Tormo Lluch presentarà el seu darrer poemari aquest dissabte 30 d’abril a les 19.30 h als Jardins del Palau dels Milà i Aragó. Aquest treball porta per títol Pedra Seca i és un sotrac emocional que naix de les entranyes com una pulsió rude, contundent i sonora. Els cinquanta-vuit poemes són un clam, una reivindicació necessària de la llengua, la terra i la dona. La naturalitat desconcertant dels versos, la seua estranya musicalitat, la seua rima atzarosa configuren l’epidermis d’un cos que cedeix al cor, paradoxalment, protagonisme. Poesia existencial i onírica que es recolza en l’acceptada incongruència dels somnis.

El regidor de Cultura, Josep Manuel Juan, ha manifestat la seua “total satisfacció de veure com la producció cultural de la nostra ciutat és intensa” i amb obres com Pedra Seca  “podem observar l’essència del territori en la creació artística, som una societat arrelada al nostre paisatge, tradicions i a un llegat històric i cultural molt potent, i Imma Tormo ho ha sabut reflectir en els seus poemes”.

L’acte comptarà amb la intervenció del professor i escriptor Josep Penadés, del filòleg i docent, Càndid Sempere, la cantautora Àgueda Segrelles i de la mateixa autora. I com ve descriu Càndid Sempere al pròleg de Pedra Seca, les persones assistents es podran endinsar dins del “surrealisme que contagia la serra, els arbres, el vent, la fermesa immaculada de les pedres, la vall… Costumisme vívid. Lirisme màgic. Imatges visionàries que desfermen l’avidesa dels sentits” als que transporta l’obra de Tormo.

error: Content is protected !!