LA COMÈDIA NEGRA ‘TRUE WEST’ ARRIBA AL TEATRE PRINCIPAL DE CASTELLÓ

Tristán Ulloa i Pablo Derqui protagonitzen aquest drama de Sam Shepard amb una adaptació de l’escriptor Eduardo Mendoza

El cicle ‘Auditori Jazz Club’ arriba el divendres amb l’actuació de Kiko Berenguer Quartet

Cultura de la Generalitat, per mitjà de l’Institut Valencià de Cultura, programa al Teatre Principal de Castelló aquest diumenge 13 de febrer a les 19.00 hores l’obra ‘True West’ amb Tristán Ulloa i Pablo Derqui com a protagonistes.

L’obra és una autèntica comèdia negra en la qual el dramaturg Sam Shepard mesclant un llenguatge imaginatiu i directe fa que tant la història com els personatges tinguen una complexitat i una riquesa dramàtica, que portarà el públic a un final catàrtic i surrealista. L’adaptació al castellà és de l’escriptor Eduardo Mendoza.

El delegat territorial de l’IVC, Alfonso Ribes, ha destacat que “l’obra té tots els ingredients que busquem per a l’escenari del Principal: una bona història, un bon text i uns grans protagonistes”, i ha assenyalat que “novament tindrem el teatre ple gràcies als abonats i el públic que ha adquirit les últimes entrades a la venda”.

Dos són els protagonistes de l’obra. D’una banda, està Lee, un vividor, i, per l’altra, Austin, un guionista, que es troben de nou a la casa familiar on la seua situació actual i les seues diferències els precipitaran turbulentament cap a un remolí destructor mentre intenten realitzar conjuntament un guió cinematogràfic que podria canviar les seues vides per sempre.

Auditori Jazz Club

D’altra banda, l’Institut Valencià de Cultura presenta a l’Auditori de Castelló un nou concert del cicle ‘Auditori Jazz Club’. Aquest divendres 11 de febrer a les 19.30 serà el torn de Kiko Berenguer Quartet.

“El jazz sempre ha sigut un estil de referència dins de la nostra programació musical i l’Auditori Jazz Club ens dona la possibilitat de portar fins a Castelló bones propostes al llarg de la temporada”, ha destacat Ribes, que ha convidat a tot el públic a gaudir del concert “d’un gran saxofonista com és Kiko Berenguer”.

Berenguer és posseïdor d’un estil propi, forjat a partir dels seus orígens i riques vivències musicals, el seu saxofon s’alça com una de les veus més originals i innovadores del panorama musical. Ha treballat amb músics i músiques de prestigi internacional com Richie Cole, Dennis Rowland o Pat Metheny, i ha fet concerts i gires en països com França, Alemanya, Rússia o els EUA.

error: Content is protected !!