LA GENTRIFICACIÓ, LA GESTACIÓ SUBROGADA O LES AVENTURES DEL REI EMÈRIT CONFLUIRAN EN LA 12A EDICIÓ DE CABANYAL ÍNTIM

LA GENTRIFICACIÓ, LA GESTACIÓ SUBROGADA O LES AVENTURES DEL REI EMÈRIT CONFLUIRAN EN LA 12A EDICIÓ DE CABANYAL ÍNTIM

La nova edició, que se celebrarà del 16 al 19 de maig, arriba carregada de novetats amb noves seccions, disciplines artístiques i la concurrència d’artistes consolidats i emergents

El festival Cabanyal Íntim, que va reprendre el seu alé escènic després d’un any de silenci, torna aquesta primavera per a indagar en els ‘Orígens’. Lema que vertebrarà tota la seua programació i amb què les companyies seleccionades enguany abordaran des de diferents mirades i enfocaments escènics temes com la gentrificació, la gestació subrogada, els orígens de la feminitat, fins a les aventures de l’exmonarca i la seua expatriació a Abu Dhabi. El germen de la família i la seua diversitat estaran també presents en diversos espectacles un dels quals el protagonitzaran 16 germans de la mateixa família.

La varietat de disciplines de la nova edició s’estén més enllà del teatre de text, la dansa, la performance o la música en directe amb espectacles de moda, poesia, spoken word, gastronomia, teatre de llums i ombres o una visita guiada pel barri des d’un punt de vista arquitectònic. A més, en el festival confluiran artistes d’una consolidada trajectòria artística, com és el cas de Sergio Caballero o Silvia Valero, al costat d’altres emergents com Julia Suay o Aurora García Agud.

Enguany, el festival incorpora dues noves seccions a la seua programació: Íntims a la vitrina, que oferirà una representació teatral en l’aparador d’un comerç del barri, organitzat en col·laboració amb l’Associació de Comerciants, Industrials i Professionals del Marítim (ACIPMAR), i Íntim Extrem, secció dedicada a les propostes escèniques més contemporànies i pròximes a les arts vives i la performance.

Per part seua, l’espai més transgressor de Cabanyal Íntim, Territori Performance, celebrarà la seua huitena edició amb propostes trencadores i arriscades que es desenvoluparan en els espais més insòlits del Teatre El Musical (TEM): des dels banys o les sales polivalents del centre, fins a l’espai intermedi entre el corredor i la tramoia del teatre, mai obert abans al públic.

El festival obrirà la seua taquilla i donarà a conéixer la seua programació completa l’abril vinent en una roda de premsa que acollirà Casa Montaña.

error: Content is protected !!