LA TEMPORADA D’EXHIBICIÓ DE COMPANYIES VALENCIANES COMENÇA AL RIALTO AMB ‘EL MOBLE’ D’ALBENA TEATRE

La funció estarà al Rialto del 23 al 26 de març

El text és de Juan Carlos Rubio i Yolanda García Serrano i està dirigit per Rafa Calatayud

Al Teatre Rialto, mitjançant L’Institut Valencià de Cultura, comença el Cicle d’Exhibició de Companyies Valencianes amb les representacions del 23 al 26 de març de l’obra ‘El Moble’.

‘El Moble’ és una producció d’Albena Teatre, basada en un text original de Juan Carlos Rubio i Yolanda García Serrano amb versió valenciana de Juli Disla, que ha sigut dirigida per Rafa Calatayud i està interpretada per Juli Disla i Cristina Fernández Pintado.

La funció ens parla d’un moment en la relació d’una parella. Carles i Tere serien la parella ideal si no fora perquè el muntatge d’un senzill moble d’Ikea traurà a la llum la seua complicada convivència després de 25 anys. Amb cada tac, cada prestatgeria i frontissa ficada, salten per l’aire les queixes ocultes, els fantasmes adormits. I és que quan un moble entra per la porta, l’amor ix per la finestra.

És la història d’un moble, un moble sòlid, car i amb estil, i un puzle, i també un moble barat, de contraxapat i difícil de muntar, un moble per fascicles comprat en Ikea. Segons ell: bo, bonic i barat. Segons ella: roín, lleig i impossible.

Tan simple com això, tan senzill com qualsevol banal discussió domèstica. Un pretext per a submergir-nos en els més íntims conflictes d’una parella de quaranta i tants, que es troba a la vora de l’abisme. Contat així podria paréixer un drama, però res més lluny de la realitat.

‘El Moble’ és una comèdia amb pinzellades dramàtiques.

error: Content is protected !!