L’Ajuntament de València aprova un conveni amb COSOMUVAL dotat amb una subvenció de 125.978,86 euros

L’Ajuntament de València aprova un conveni amb COSOMUVAL dotat amb una subvenció de 125.978,86 euros

COSOMUVAL està integrada per 26 associacions musicals federades de la ciutat

  • La Coordinadora està integrada per 26 societats musicals federades de la ciutat de València
  • Este acord té com a finalitat impulsar la labor social de caràcter cultural i musical que realitzen estes associacions

La Junta de Govern Local ha aprovat este matí el conveni de col·laboració entre l’Ajuntament i la Coordinadora de Societats Musicals Federades de València (COSOMUVAL), amb una subvenció total de 125.978,86 €. Esta quantitat es dividirà en 20.000 € per a la pròpia Coordinadora i 4.076,11 € per a cadascuna de les societats membre. La fi d’este acord és impulsar i promoure la labor social de caràcter cultural i musical que realitzen estes societats.

COSOMUVAL està integrada per 26 associacions musicals federades de la ciutat, que amb este pressupost poden realitzar activitats musicals qualificades d’interés públic, complementant així la competència municipal en matèria de cultura. D’estes activitats es beneficien els veïns i veïnes dels diferents barris de València, a través de concerts gratuïts dirigits a tots els públics. La subvenció s’emmarca en el Pla Estratègic Municipal de Subvencions 2023-2025.

error: Content is protected !!