L’Ajuntament de València convoca subvencions per a activitats culturals i patrimonials vinculades a les festes

L’Ajuntament de València convoca subvencions per a activitats culturals i patrimonials vinculades a les festes

• El termini de presentació de les ajudes finalitza el 8 de novembre

  • El termini de presentació de sol·licituds comença el 20 d’octubre i finalitza el 8 de novembre
  • La quantia de les subvencions arriba als 110.000 euros

La Regidoria de Festes convoca ajudes econòmiques destinades a les associacions, federacions i entitats culturals sense ànim de lucre que organitzen o que hagen dut a terme activitats de caràcter tradicional, singular o popular que contribuïsquen a la conservació, recuperació, investigació, difusió i dinamització d’aspectes de la cultura o el patrimoni en el període comprés entre l’1 de gener i el 30 d’octubre de 2023.

La quantia global de les subvencions ascendeix a 110.000 euros i cada entitat només podrà sol·licitar ajudes per una única activitat. Seran subvencionables els elements materials de suport al muntatge d’una activitat, el so i la il·luminació, la pirotècnia, les actuacions musicals, la producció i edició de publicacions, el material gràfic i audiovisual de la festa, les exposicions, conferències i seminaris, les cavalcades, la compra, confecció o lloguer de vestuari i la restauració o creació d’elements d’imatgeria festiva. 

Les entitats peticionàries hauran d’estar inscrites en el registre municipal d’entitats ciutadanes de l’Ajuntament de València.

La instància per participar en la convocatòria està disponible en la seu electrònica de l’Ajuntament de València i s’hi podrà presentar al registre municipal per qualsevol dels sistemes previstos en la Llei de Procediment Administratiu.

El termini de presentació de sol·licituds comença el 20 d’octubre i finalitzarà el 8 de novembre. Per a més informació i per a descarregar la instància, podeu consultar la pàgina web.

error: Content is protected !!