L’Arniches d’Alacant, ofereix per Nadal circ, teatre i música per a tots els públics

La companyia de circ La Trócola s’acomiada amb el seu espectacle Emportats el divendres 22 de desembre

Els dies 27 i 28 de desembre ‘Nadal a l’Arniches’ proposa teatre musical amb Los Pfeiffer i Peter & Pan

L’Institut Valencià de Cultura (IVC) oferix, al Teatre Arniches d’Alacant, circ, teatre i música per a tots els públics per Nadal, per als dies 22, 27 i 28 de desembre.

La delegada territorial de l’IVC a Alacant, Alicia Garijo, ha destacat la importància de continuar oferint “cultura de primer nivell amb uns preus i unes condicions accessibles per al públic en estes dates, en les quals la despesa es dispara a les cases”.

Segons Garijo, “este tancament d’any serà molt especial, ja que es farà amb La Trócola Circ, una companyia alacantina molt vinculada a l’Arniches, que acomiada el seu espectacle Emportats; La Troupe Malabó, que ens porta una proposta per a gaudir tota la família, i una producció valenciana per a somiar i divertir-se amb Peter Pan”.

El divendres 22 de desembre, a les 19.30 hores, la companyia alacantina La Trócola Circ acomiada el seu espectacle Emportats amb la seua funció número 225.

Jon Sádaba i Andrea Pérez són l’ànima d’esta companyia, que celebra el desé aniversari i amb la qual han recorregut les principals ciutats del territori nacional i alguns dels festivals de circ més importants del panorama internacional, acompanyats en escena per Guillem Fluixà, José Monreal i Aritz Sardina.

Emportats és un espectacle de circ per a tots els públics que combina diverses disciplines, com ara acrobàcia, malabars, música i investigació amb objectes (portes).

A través del joc amb les coses que són visibles i amb les que no ho són, utilitzant llenguatges com el musical, l’humorístic o el poètic, emergixen imatges i idees originals, l’estètica de les quals submergix l’espectador en un atractiu viatge per als sentits.

El 27 de desembre aterra a l’Arniches La Troupe Malabó amb Los Pfeiffer. Es tracta d’un concert de virtuosos, amb peces destacades com ara Capritx 24 de Paganini, Ària núm. 3 de Bach, Zapateado de Sarasate o L’estiu de Vivaldi, entre altres. Teatre, música, humor, emoció i poesia visual en esta distòpia que planteja un temps futur, on la música està prohibida.

El 28 de desembre, a les 18.30 hores, l’Arniches acomiada el 2023 amb el musical Peter & Pan, una producció d’Escalante i Lamar. Esta versió del clàssic de J.M. Barrie rescata de les aigües de Nuncajamás la memòria del que se’n va anar algun dia i només va deixar l’ombra. Una ocasió per a gaudir de les vacances en família amb esta producció, que, a més, aposta per la producció valenciana.

A més, el públic ja disposa de tota la programació del primer trimestre de 2024 del Teatre Arniches. Les entrades i els abonaments estan a la venda pels canals habituals de l’IVC, a la taquilla física del Teatre Arniches i en el web.

error: Content is protected !!