L’ARTISTA PACO ROCA PRESENTA ‘EL DIBUJADO’ EN LA NAU DE LA UNIVERSITAT

La programació de l’Aula de Còmic de la Universitat de València continua dilluns 25 d’octubre a les 19:30 hores en el Centre Cultural La Nau (Aula Magna) amb una trobada amb l’escriptor Paco Roca, qui presentarà el seu últim llibre ‘El dibujado’ (Astiberri). L’acte serà presentat pel responsable de l’Aula de Còmic, Álvaro Pons.

Paco Roca llança el còmic ‘El dibujado’, una obra amb la qual  “experimenta” nous llenguatges i vies de narració artística. En ‘El dibujado’, que va protagonitzar l’exposició de l’artista en l’Institut Valencià d’Art Modern (IVAM) en 2019, Roca reflexiona sobre la creació i l’ésser humà entrant en l’ànima del còmic.

La confirmació d’assistència a la conferència serà necessària, per la qual cosa es prega inscripció a través d’aquest enllaç. Les conferències podran recuperar-se amb posterioritat des del Canal de YouTube del Centre Cultural La Nau.

Con més de 20 obres publicades, traduïdes en més d’una dotzena de països, Paco Roca s’ha convertit en un exponent essencial de la novel·la gràfica. Entre els seus múltiples guardons, destaquen el Premi Nacional de Còmic l’any 2008 i la recent distinció de la Generalitat Valenciana pel 9 d’Octubre.

error: Content is protected !!