L’Escorxador del Cabanyal i el Centre Cultural de la Reina ofereixen un juny cultural ple de fotografia, lectura i teatre

L’Escorxador del Cabanyal i el Centre Cultural de la Reina ofereixen un juny cultural ple de fotografia, lectura i teatre

L’Escorxador acull una exposició de fotografies fetes als anys setanta i que mostren els edificis del barri

El Centre Cultural de la Reina i l’Escorxador ofereixen una programació cultural variada i per a tots els públics durant el mes de juny al barri del Cabanyal-Canyamelar. 

Dijous 20 de juny, a les 18 hores, hi ha taller de veu mentre que, divendres, 21 de juny, la cantant Sandra Monfort oferirà un concert. Dimecres 26, a les 18 hores, l’escriptora Charo Moreno presenta el seu llibre Tan posible como inútil. Dijous, 27 de juny, a les 18 hores, hi haurà taller d’arts plàstiques per aprendre a fer nines eslaves mentre que la companyia Kankaneo Teatro ofereix dissabte, 29 de juny, a les 20 hores, l’espectacle Kankaneo en la Reina 121.

Mentrestant, l’Escorxador ofereix tots els dissabtes de juny un taller de teatre creatiu amb l’actriu Eva Zapico i amb una mostra final diumenge, 30 de juny. Divendres, 14 de juny, a les 19 hores, s’inaugura l’exposició “L’Escorxador del Cabanyal, l’antic i el nou”, un repàs per la història de l’edifici. Dimecres, 19 de juny, a les 20 hores, se celebrarà una assemblea ciutadana per abordar la memòria del barri del Cabanyal. Divendres, 21 de juny, a les 20 hores, hi haurà recital flamenc amb Jorge Garay i Simón de Juan. La vespra del dia de Sant Joan, l’Escorxador es prepararà per a l’entrada de l’estiu amb un ritual nocturn. Dimarts, 25 de juny, se celebrarà un taller d’intercanvi de coneixements entre el veïnat mentre que dijous, 27 de juny, a les 20 hores, hi haurà una xarrada sobre la pintura de José Segrelles. Per últim, divendres, 28 de juny, hi haurà un taller infantil per aprendre a fer titelles amb objectes quotidians.

A més, durant el mes de juny hi haurà una exposició de fotografies del barri del Cabanyal, realitzades als anys setanta i d’autor desconegut. L’exposició inclou edificis i fronteres, algunes ja desaparegudes i que constitueixen la memòria del barri del Cabanyal-Canyamelar. L’exposició es complementa amb una gimcana fotogràfica pel barri, que tindrà lloc dimecres, 26 de juny, a les 11 hores.

error: Content is protected !!