L’IVC TANCA TRIMESTRE AQUEST DIJOUS AMB ‘OBRA PÚBLICA’ AL PRINCIPAL I JAVIER PERIANES A L’AUDITORI

La peça teatral es podrà gaudir aquest 30 de març dins del cicle ‘Els dijous al Principal’

El reconegut pianista Javier Perianes tanca, aquest dijous, el trimestre a l’Auditori amb peces de C. i R. Schumann, Brahms i Enrique Granados

Cultura de la Generalitat, per mitjà de l’Institut Valencià de Cultura, tanca trimestre, aquest dijous, amb dues grans propostes culturals al Teatre Principal de Castelló i a l’Auditori. D’una banda, el cicle ‘Els dijous al Principal’ presentarà l’última producció de l’IVC, ‘Obra pública’, i l’Auditori de Castelló acollirà el concert d’un dels grans pianistes de l’actualitat, Javier Perianes.

“Un gran tancament per a un gran trimestre”, d’aquesta manera s’ha referit el delegat territorial de l’IVC a Castelló, Alfonso Ribes, a les últimes propostes culturals que tanquen la programació del primer trimestre de 2023 al Principal i l’Auditori. “Creiem que hem dut un nivell de qualitat òptim, dins de les nostres possibilitats. Des de l’inici de temporada, el públic ens ha acompanyat amb una gran resposta i hem obtingut fins a 500 abonats en l’últim trimestre, igual que ens acompanyaran durant aquesta primavera”.

El Teatre Principal de Castelló presenta aquest dijous 30 de març, a les 19.30 hores, l’última producció de l’IVC, ‘Obra pública’. La peça teatral es podria definir com un teatre d’objectes i una coreografia de coses rescatades del passat. Una col·lecció d’objectes, situacions, personatges, somnis i històries extrets del context d’una institució cultural dedicada a la promoció de les arts escèniques a la Comunitat Valenciana.

Arantxa Pastor, Aris Spentsas, David Mallols, Gloria March, Héctor Arnau, Hipólito Patón, Lucía Jaén i Rosana Sánchez donen vida als personatges d’aquesta obra, dirigida per Vicente Arlandis, que planteja una reflexió sobre el desplaçament escènic, sobre les formes amb què entenem i produïm vida en escena i escena en la vida.

Javier Perianes tanca trimestre a l’Auditori de Castelló

L’Auditori de Castelló tanca trimestre aquest dijous 30 de març, a les 19.30 hores, amb el concert d’un dels grans pianistes reconeguts internacionalment, Javier Perianes, que presentarà el programa ‘Encreuament de camins’.

Perianes interpretarà obres de C. Schumann, ‘Variacions sobre un tema de Schumann op. 20’; R. Schumann, ‘Quasi variacions. Andantino de Clara Wieck (Sonata núm. 3)’; J. Brahms, ‘Variacions sobre un tema de Schumann op. 9’, i E. Granados, ‘Goyescas’.


Javier Perianes, descrit com “un pianista d’un gust impecable i refinat, dotat d’una extraordinària calidesa sonora” (‘The Telegraph’), presenta una carrera internacional que abasta cinc continents amb concerts que l’han portat a algunes de les sales més prestigioses del món i a treballar amb mestres com Barenboim, Dutoit, Dudamel, Mehta i Maazel, entre d’altres.

error: Content is protected !!