MEMÒRIA HISTÒRICA I UNA ‘BLANCANIEVES’ PARTICULAR SÓN LES PROPOSTES DE CULTURA DE LA GENERALITAT EN L’ARNICHES

‘El artefacto’ de Sergio Serrano va obtindre quatre nominacions en els Premis d’Arts Escèniques Valencianes 2022

La Chana ofereix una sorprenent versió de ‘Blancanieves’ a través del teatre d’objectes

Cultura de la Generalitat ofereix a Alacant dues sessions de teatre en l’Arniches els dies 20 i 22 de gener.

L’obra ‘El artefacto’ planteja un exercici de memòria històrica a través de l’impensable itinerari, des de la Guerra Civil fins als nostres dies, d’una granada de mà trobada en un paquet per una treballadora de Correus.

L’Institut Valencià de Cultura presenta en el Teatre Arniches aquesta impactant obra escrita i dirigida per Sergio Serrano, als personatges de la qual donen vida Arianne Algarra i Jorge Valle. Un treball excepcional que transita entre la poesia i la quotidianitat, i que va valdre a La Zafirina i El Gatopardo quatre nominacions als Premis d’Arts Escèniques Valencianes 2022 al millor espectacle, millor text, millor direcció i millor actriu.

Serà el divendres 20 de gener a les 20.30 hores en el Teatre Arniches.

El diumenge 22 de gener a les 12 hores, continuen les sessions matinals de la programació familiar ‘Som menuts’, amb l’actuació de La Chana Teatre.

‘Blancanieves’ és un espectacle de teatre d’objectes, guanyador del premi al millor espectacle familiar de la Fira de Teatre de Castella i Lleó 2021. Aquesta peculiar lectura del clàssic té com a protagonistes l’objecte, la paraula, l’espai i la interpretació, amb el seu peculiar concepte narratiu recomanat per a públic que tinga 8 anys o més.

Jaime Santos és el creador, director i intèrpret d’aquesta deliciosa peça en què, com és habitual en el treball de La Chana, l’humor, la mirada poètica i l’original ús dels objectes convertits en personatges són presents.

error: Content is protected !!