Obert el termini de presentació de propostes d’arts escèniques i musicals per al festival Sagunt a Escena 2024

Obert el termini de presentació de propostes d’arts escèniques i musicals per al festival Sagunt a Escena 2024

El termini de presentació de les ofertes finalitza el pròxim 12 de febrer

Pot optar qualsevol companyia professional que tinga un espectacle susceptible de programar-se en el festival

La Vicepresidència Primera i Conselleria de Cultura i Esport, a través de l’Institut Valencià de Cultura (IVC), obri el termini per a presentar propostes d’arts escèniques i música amb les quals es configurarà la programació del festival Sagunt a Escena 2024, que se celebrarà durant el mes d’agost.

La convocatòria està oberta a qualsevol companyia professional valenciana, estatal o internacional, que tinga un espectacle susceptible de programar-se en el festival, tenint en compte tant les característiques específiques de l’espectacle com les dates de celebració del festival.

Tots els espais de representació són a l’aire lliure. Per tant, el format de les propostes ha d’adaptar-se a les característiques del Teatre Romà, ser un format específic de carrer o resultar fàcilment adaptable a espais oberts. 
 
El termini per a la presentació de les ofertes és fins al 12 de febrer de 2022 i a partir d’estes confeccionarà la programació del festival. La fórmula per a presentar els espectacles per part de les companyies interessades serà mitjançant el qüestionari Sagunt a Escena.

error: Content is protected !!