“PAPER I TINTA. UN PASSEIG PER LA GRÀFICA” de PAULA CLAR MARTÍ EN LA FONT D’EN CARRÒS

“PAPER I TINTA. UN PASSEIG PER LA GRÀFICA” de PAULA CLAR MARTÍ EN LA FONT D’EN CARRÒS

Del 10 al 31 de maig de 2024

Sala multiús del Centre Polivalent de La Font D’en Carròs

El proper divendres 10 de maig de 2024, a les 19.30 hores, s’inaugura en la sala d’exposicions polivalent de La Font D’en Carròs Paper i tinta. Un passeig per la gràfica la primera exposició individual de l’artista emergent Paula Clar Martí (Villalonga, 2002).

Organitzada per la mateixa artista i l’ajuntament, la mostra ens presenta el seu treball més recent: una selecció de gravats i dibuixos experimentals que pretenen emfatitzar en el procés de producció artístic més que en l’obra finalitzada.

El començament de Paper i tinta. Un passeig per la gràfica va ser el plantejament de: a què hauríem de cedir la major importància, a l’obra finalitzada o al viatge que es recorre per a fer-la. Arran d’estes reflexions, es profunditza en les sensacions, el moment i els sentiments que s’experimenten mentre es crea una obra.

És aleshores quan es crea més consciència del que passa al voltant i dins nostre i de com tot això influïx en el procés artístic. Quedant marcada una aura de l’interior de l’artista quan crea, donant com a resultat un reflex del moment encapsulant.

El més valuós no és el camí en si, sinó de quina manera el fem.

Del 10 al 31 de maig de 2024

Sala multiús del Centre Polivalent

C/ Sant Isidre, s/n. La Font D’en Carròs

Horari de dilluns a dijous de 16 a 21 h i divendres de 16 a 20:30 h

error: Content is protected !!