RAMONA RODRÍGUEZ EXPOSA A MUSEARI i ENTREGA DE PREMIS A BARCELONA

RAMONA RODRÍGUEZ EXPOSA A MUSEARI i ENTREGA DE PREMIS A BARCELONA

Des de este 17 de juliol coincidint amb el 8é aniversari de la posada en xarxa de MUSEARI, podem visitar l’exposició de Ramona Rodríguez

Return-Beas. Towards autoethnographic listening forma part d’una sèrie de propostes expositives on es reflexiona sobre la percepció sonora dels llocs, els processos identitaris i les formes d’escolta.
Towards autoethnographic listening

PREMIS MUSEARI 2023

Diumenge 16 de juliol es feien entrega dels PREMIS MUSEARI 2023 a les 12:30 h a l’Espai Carme 89 (Carrer del Carme, 89, Barcelona).

GAYLES.TV rep el Premi Museari de Comunicació pel seu defensa del col·lectiu LGTBIQ+


Diumenge passat es van entregar per primera vegada a Barcelona, en el Espai Carme 89, els Premis Museari, uns guardons que reconeixen la lluita per la defensa dels Drets Humans, la diversitat sexual i els col·lectius LGTBIQ+. En aquesta edició GAYLES.TV ha sigut premiat amb el Premi Museari de Comunicació, un reconeixement com «un mitjà de comunicació en línia que és referència en temàtiques dissidents, en defensa de la visibilitat diversa, des d’una perspectiva compromesa«, que va agrair la seua directora, Maria Giralt Castells, en recollir el premi.

Museari, museu de l’imaginari, és una iniciativa dels professors de la Universitat de València, Germán Navarro Espinach i Ricard Huerta, l’objectiu principal de la qual és la promoció de l’educació artística i de la història com a instruments fonamentals per a la defensa dels drets humans, incidint de manera molt especial en el respecte a la diversitat sexual.

Els premis Museari 2023 han reconegut a:

Nora Ancarola, Premi Museari Lluita

Casal Lambda Barcelona, Premi Museari Activisme

Sebas Martín, Premi Museari Trajectòria Artística

Dani Torrent, Premi Museari Il·lustració

Josep Maria Miró, Premi Museari Arts Escèniques

Asun Vaig piular Balaguer, Premi Museari Docència

Oscar Guasch Andreu, Premi Museari Acadèmia

Núria Lopez Torres, Premi Museari Fotografia

Cristina Peri Rossi, Premi Museari Literatura (recollit per Jordi Petit)

Gayles.tv, Premi Museari Comunicació

error: Content is protected !!