Recreo València Art Book Fair 4ª edició

Recreo València Art Book Fair 4ª edició

20 – 22 oct. 2023 – IVAM Centre Julio González

El divendres 20 d’octubre del 2023, a les instal·lacions de l’IVAM, començarà la quarta edició de Recreo València Art Book Fair. Aquesta edició reunirà prop de 60 expositors d’àmbit local, estatal i internacional: una selecció d’editorials, col·lectius, revistes, fires, universitats i projectes autoeditats que faran de la fira memorable.

Aquesta edició de Recreo compta amb la col·laboració de l’IVAM Centre Julio-González, que repeteix com a seu oficial de la fira.

Recreo pretén crear un espai d’intercanvi, producció i representació, participar de la dinamització cultural de València i donar suport al desenvolupament d’una xarxa internacional de creatius. En aquesta 4a edició es pretén generar un espai obert i col·laboratiu que permeta representar i visibilitzar creatius emergents i establerts del camp de les publicacions i les arts visuals.

A més a més de l’extensa selecció de participants, la fira es complementarà amb un programa paral·lel d’activitats, una sèrie de conferències, presentacions, exposicions i tallers.

Recreo és una iniciativa de Handshake (Rubén Montesinos i Jaime Sebastián) i Santanasantana (Aythami Santana i Iván Santana). Els organitzadors busquen oferir una alternativa jove en el context de les fires del llibre i l’art imprès, pretenent cobrir l’ampli espectre dins del panorama de les publicacions impreses i atraient talent internacional.

error: Content is protected !!