S’acomiada la temporada del Teatre Arniches amb el concert d’Emilia y Pablo

S’acomiada la temporada del Teatre Arniches amb el concert d’Emilia y Pablo

  • El duo xilé-espanyol presenta a Alacant el seu projecte musical Isla Virtuosa
  • El concert tindrà lloc el divendres 14 de juny a les 20:30 hores

La Vicepresidència Primera i Conselleria de Cultura i Esport, a través de l’Institut Valencià de Cultura (IVC), acomiada la seua temporada 2023-24 en el Teatre Arniches d’Alacant amb música en directe de la mà d’Emília y Pablo, el divendres 14 de juny, a les 20:30 hores.

Emilia Lázaro i Pablo Càceres són dos artistes xilens establits a Madrid procedents del teatre que s’han consolidat com un duo de veus i guitarres, amb una posada en escena a la porta de la performance, gràcies al seu treball d’expressió corporal i teatralització de les cançons.

Emília y Pablo presenten a Alacant el seu segon treball discogràfic: Isla Virtuosa, on donaran a conéixer el seu peculiar projecte en el qual conviuen el folklore andí i aires aflamencats.

De nou el Teatre Arniches acomiada la programació amb música, i per segon any consecutiu amb la complicitat de Coca Aurora que, en finalitzar el concert, oferirà al públic assistent un piscolabis amb la millor coca de molletes alacantina, que servirà per a acomiadar la temporada i celebrar la proximitat de les festes de Fogueres.

error: Content is protected !!