Teatre Arniches presenta la seua producció ‘Les Troianes. Fucking nowhere’, de l’autora alacantina Josi Alvarado

Teatre Arniches presenta la seua producció ‘Les Troianes. Fucking nowhere’, de l’autora alacantina Josi Alvarado

L’obra, creada a partir del clàssic d’Eurípides, està dirigida per Santiago Sánchez

  • La representació tindrà lloc el divendres 5 d’abril, a les 20.30 hores

La Vicepresidència Primera i Conselleria de Cultura i Esport oferix al Teatre Arniches l’última producció pròpia de l’Institut Valencià de Cultura (IVC), Les Troianes. Fucking Nowhere, basada en el clàssic d’Eurípides Les Troianes, el divendres 5 d’abril a les 20.30 hores.

L’alacantina Josi Alvarado, Premi SGAE de Teatre Ana Diosdado 2019, firma esta atemporal versió del clàssic, que busca donar espai a l’espectador per a la reflexió.

Les Troianes. Fucking nowhere és un cant d’esperança cap a la pau i la humanitat, una obra que juga en dos nivells temporals: d’una banda, parla de la guerra en l’actualitat i, d’altra, de la de Troia. És una obra que incomoda en les preguntes i, sobretot, dona veu a les víctimes de la guerra: la població civil, especialment a les dones i els seus fills.

L’espectacle compta amb un elenc d’actors i actrius de diferents generacions com Marina Alegre, Resu Belmonte, Rebeca Izquierdo, Josep Manel Casany, Alberto Ángel Escartí, Juanki Fernández, Gemma Miralles, Candela Mora, Rebeca Valls i Pau Vercher, sota la direcció de Santiago Sánchez.

L’equip artístic inclou professionals com Víctor Lucas en la composició musical, Mamen Mengó com a ajudant de direcció i María José Soler en la direcció coreogràfica. Compta també amb l’escenografia de Dino Ibáñez, la il·luminació de Félix Garma i el vestuari de Gabriela Salaverri.

error: Content is protected !!