‘TODAS LAS CANCIONES DE AMOR’, AMB EDUARD FERNÁNDEZ, I EL FAMILIAR ‘CU-CU’ A L’ARNICHES

‘Todas las canciones de amor’ és una obra sobre l’alzhèimer protagonitzada per Eduard Fernández, sota la direcció d’Andrés Lima

‘CU-CU’, de Bambalina Teatre Practicable, va obtindre el premi al millor espectacle per a xiquetes i xiquets en els Premis de les Arts Escèniques Valencianes 2022

Març, al Teatre Arniches, arranca amb dos espectacles de teatre. El divendres 3, a les 20.30 hores, arriba ‘Todas las canciones de amor’, dirigida per Andrés Lima i protagonitzada per Eduard Fernández. El diumenge 5 de març, a les 12.00 hores, dins de la programació ‘Som menuts’, la veterana companyia Bambalina Teatre Practicable presenta ‘CU-CU’, espectacle guardonat amb el premi al millor espectacle per a xiquetes i xiquets en els Premis de les Arts Escèniques Valencianes 2022.

Cultura de la Generalitat, mitjançant l’Institut Valencià de Cultura, inicia, amb aquests dos esperats espectacles, la recta final d’aquest primer trimestre de 2023, amb les localitats esgotades per a ‘Todas las canciones de amor’. En paraules de la delegada territorial de l’IVC, Alicia Garijo: “Encara que, per a nosaltres, cada funció a l’Arniches és un vertader regal, rebre un tità escènic com Eduard Fernández sempre produeix una emoció especial. A més, aquest cap de setmana, també rebem Bambalina, una companyia valenciana d’un recorregut impecable, que sempre aconsegueix emocionar-nos amb la bellesa de les seues produccions i un llenguatge propi”.

Andrés Lima dirigeix ‘Todas las canciones de amor’, un text de Santiago Loza, protagonitzat per Eduard Fernández, que dona veu a una dona, una mare que, a poc a poc, és conscient que la vida està començant a canviar. Una reflexió estremidora i un viatge emocional entre el drama i la comèdia, entre la vida i la mort, entre l’amor i l’oblit i els records, amb l’alzhèimer com a pedra angular del relat.

El diumenge 5 de març, a les 12.00 hores, arriba a l’Arniches la companyia valenciana Bambalina Teatre Practicable amb el seu espectacle ‘CU-CU’, una història dirigida a un públic familiar sobre l’autoestima i l’acceptació i que busca fomentar el valor de l’autoacceptació entre els més menuts de manera que el seu desenvolupament socioemocional siga satisfactori.

Pau Gregori, Jorge Valle i Àgueda Llorca, que, a més, signa el text, són els actors que donen vida als personatges d’aquesta història que dirigeix Jaume Policarpo, que és l’ànima de Bambalina, companyia reconeguda amb el Premi Palma 2021, atorgat per la Mostra de Teatre Espanyol d’Autors Contemporanis-INAEM.

error: Content is protected !!