València albergarà el març de 2023 ‘The Next Web Conference’, l’esdeveniment tecnològic internacional impulsat pel Financial Times

Sandra Gómez: “este esdeveniment internacional ens ajudarà a impulsar l’ecosistema emprenedor local i la seua projecció cap a l’exterior”

En els últims anys l’esdeveniment ha comptat amb més de deu mil assistents

La ciutat de València albergarà el 30 i 31 de març de 2023, en La Marina ‘The Next Web Conference’ (TNW), l’esdeveniment tecnològic impulsat pel diari econòmic Financial Times que s’ha convertit en una de les referències internacionals en innovació i tecnologia. La vicealcaldessa i regidora de Desenvolupament Urbà, Sandra Gómez, ha destacat durant la presentació este matí en l’edifici Veles e Vents de La Marina que este esdeveniment servirà “per a afavorir la posada en valor de l’ecosistema emprenedor local i la seua projecció cap a l’exterior i que, a més, atraurà una llista internacional de ponents”.

“En 2015 ens vam marcar un objectiu ambiciós i era fer que València fora el pol i la capital de l’arc mediterrani de la nova economia. Vam creure en una València que apostava per la digitalització de les empreses i, sincerament, esdeveniments com este ens confirmen que estem en el camí correcte per a aconseguir aquell objectiu tan ambiciós. Este esdeveniment portarà amb si empreses i oportunitats que ens ajudaran al fet que el nostre ecosistema tecnològic continue avançant i continue tenint al·licients”, ha destacat Gómez durant la seua intervenció.

La regidora ha defensat que València és una ciutat que disposa de “bons servicis públics, amb magnífiques infraestructures i grans universitats que han contribuït al creixement d’un gran ecosistema emprenedor i que, ara, també té darrere l’empenyiment del sector públic perquè les empreses puguen desenvolupar-se”.

Per part seua, el regidor d’Emprenedoria i Innovació Econòmica, Borja Sanjuán, ha subratllat l’aposta de València “per construir la nostra ciutat sobre el talent. Això és el que ha permés que siguem l’ecosistema innovador més verd a Espanya i el que ens permetrà anar més enllà. I este camí coincidia amb The Next Web. Per això, estem agraïts de poder iniciar la col·laboració amb un esdeveniment que s’unix ara a València i que esperem que seguisca en el mitjà i el llarg termini. València mai ha tingut una oportunitat tan gran com ara per a canviar el model productiu i ara és el moment d’aprofitar-lo”, ha finalitzat.

Finalment, la CEO de The Next Web, Myrthe van der Erde, ha manifestat que “és especialment l’impuls, la determinació i l’energia que sentim a València el que ens estimula a mostrar-la al món a través de la nostra plataforma. És molt motivador veure com l’ecosistema valencià funciona com un equip amb una voluntat molt forta de crear èxit per a tots”.

Durant 16 anys, la Conferència The Next Web ha sigut present en el centre de l’ecosistema tecnològic d’Amsterdam amb més de 10.000 assistents anuals i ara establix un nou llaç de connexió amb València, “la ciutat espanyola que té l’ecosistema empresarial de més ràpid creixement d’Espanya i que té la major quantitat de noves empreses per càpita del país”

error: Content is protected !!