VERSONAUTAS PRESENTA EN DIRECTE EL SEU ÚLTIM DISC EN LA NAU

VERSONAUTAS PRESENTA EN DIRECTE EL SEU ÚLTIM DISC EN LA NAU

· ‘Preludio a la lentitud’ és el títol del treball que donarà a conéixer el reconegut duo en la Universitat de València. 

· El concert gratuït serà aquest divendres 24 de maig a les 19 h. en la Capella de la Sapiència de la Nau, en el cicle ‘Músiques urbanes’

Versonautas presenta aquest divendres, 24 de maig, en el Centre Cultural La Nau de la Universitat de València el seu disc ‘Preludio a la lentitud’. El reconegut duo valencià donarà a conéixer el seu segon treball en el marc del cicle ‘Músiques urbanes’, en un concert on desplegarà davant els assistents la seua proposta innovadora. L’actuació se celebrarà a la Capella de la Sapiència, a les 19 hores.

Versonautas, companyia de creació escènica que explora els límits de diverses disciplines artístiques i conjuga música, poesia, performance i teatre, atresora una trajectòria superior a les 300 actuacions en directe que han captivat al públic de diversos països i han rebut l’aclamació unànime de la crítica. Amb seu en València, la formació d’Ana Sanahuja i Roqui Albero, músics formats en l’Escola Superior de Música de Catalunya i influïts pels ressons artístics de ciutats com l’Havana, Nova York o Buenos Aires, presentaran el seu últim treball ‘Preludi a la lentitud’, guardonat com a Millor Composició Musical en els Premis de les Arts Escèniques Valencianes 2023 i finalista en els Premis Carles Santos 2023, en la categoria de Millor Disc de Música Contemporània i Experimental. En el seu àlbum de debut, ‘Astro Azul’, Versonautas va comptar amb la col·laboració de destacats artistes com Jorge Drexler o Sílvia Pérez Cruz.

Amb ‘Preludio a la lentitud’, el duo ha sumat nous elogis de la crítica amb un treball que transporta al públic a un espai anterior a l’acció i ho convida a una meditació guiada a través de la música, la paraula i la posada en escena. Versos evocadors, ambientació electrònica sorprenent, performances originals i textures musicals variades conflueixen en els nou temes que componen aquest disc.

error: Content is protected !!