VÍCTOR PARRAL SÁNCHEZ en MUSEARI · Museu de l’Imaginari

Des d’aquest 17 de gener coneixem una mica més l’obra de VÍCTOR PARRAL SÁNCHEZ que pot visitar-se a MUSEARI en l’exposició.

Víctor Parral Sánchez

Aquesta exposició ens parla de la hidridació entre l’artista com a subjecte i com a objecte, entre la realitat i la ficció i entre la norma social i la transgressió de la mateixa. A partir d’aquests tres empelts he realitzat un recorregut al llarg de la meua trajectòria com a activista LGTBI i com a artista multidisciplinar destacant aquestes set obres.

A través d’elles, podem observar com el cos de l’artista es converteix en la seua pròpia producció artística, gràcies a la qual la realitat i la ficció es transformen en un únic lloc per a habitar i mutar la nostra identitat dins d’un marc social establert.

Escultura, pintura, vídeo-art, fotografia i performance s’interrelacionen mitjançant alguns conceptes propis del fenomen queer, com ara la subversió de la norma performativa del gènere de Judith Butler; la dansa en espiral del cíborg de Donna Haraway; o la contrasexualitat i la farmacopornografia de Paul B. Preciado.

error: Content is protected !!