XARRADA-RECITAL AMB PABLO CARBONELL EN EL CICLE ‘MÚSIQUES URBANES’ DE LA UNIVERSITAT DE VALÈNCIA

XARRADA-RECITAL AMB PABLO CARBONELL EN EL CICLE ‘MÚSIQUES URBANES’ DE LA UNIVERSITAT DE VALÈNCIA

El cantant, humorista, presentador i actor Pablo Carbonell participarà el pròxim dijous, dia 7 de març, en una xarrada-recital a les 19 hores, a la Capella de la Sapiència del Centre Cultural La Nau de la Universitat de València. Sota el títol ‘¿Dónde estabas en 1980?’, l’irreverent artista gadità parlarà sobre la música i l’impacte social que va suposar “la moguda” amb Manuel de la Fuente, responsable del cicle ‘Músiques Urbanes’ i professor de Comunicació Audiovisual a la Universitat de València. A més, Carbonell interpretarà algunes de les cançons del seu repertori relacionades amb aquella època.

A principis dels 80, Pablo Carbonell va formar un duo junt amb Pedro Reyes, amb qui va participar en el ‘La Bola de Cristal’, de la TVE. En 1984, va fundar la banda Toreros Muertos, la primera època dels quals va durar fins a 1992.

El cantant també ha col·laborat nombroses vegades amb El Gran Wyoming en programes com ‘La noche se mueve’, ‘El peor programa de la semana’ i ‘Caiga quien caiga’. Alhora de les seues aparicions com a reporter, va compaginar el seu treball amb aparicions en nombroses pel·lícules i va conduir ‘El Intermedio’, en La Sexta des de setembre de 2008 a gener de 2009.

Carbonell, a més, va aconseguir el premi a millor actor en el Festival de Màlaga i una nominació en els Goya en la categoria d’actor novell per la pel·lícula ‘Atún y chocolate’. Al seu torn, ha col·laborat com a jurat en el talent show ‘Tú sí que vales’ i va conduir l’espai ‘El intermedio’ en La Sexta des de setembre de 2008 fins a gener de 2009.

En l’actualitat compagina les tasques discogràfiques en 18 Chulos Records, amb teatre, sèries i pel·lícules com a actor, guionista i director.

‘Músiques urbanes’ és un cicle organitzat pel Vicerectorat de Cultura i Societat de la Universitat de València, que ofereix una programació diversa, que abasta gèneres que van des del rock al jazz i que inclou altres propostes contemporànies.

error: Content is protected !!