XELO SERRANO EXPOSA “GUERRERES” A MUSEARI

XELO SERRANO EXPOSA “GUERRERES” A MUSEARI

Desde este 17 de juny, MUSEARI exposa “Guerreres” de Xelo Serrano.
Cal treballar perquè la presència de la dona i la seua visió particular del món des de la pròpia feminitat estiga present a la societat, en àmbits artístics i parcel·les socials diverses. El col·lectiu LGTBIQ engloba identitats de gènere i orientacions sexuals diferents de l’heterosexual, un moviment integrat per col·lectius minoritaris que representen una multitud d’identitats.

És fonamental donar visibilitat a les dones i el seu sentit del femení dins d’aquest col·lectiu i, per tant,
a la seua forma individual de viure i experimentar la seua condició sexual, així com a la forma personal per assumir els reptes i les transformacions a què s’enfronten. L’obra és una producció molt íntima amb una visió particular de l’experiència de la bisexualitat.

Aquesta experiència es reflecteix als diferents quadres amb un llenguatge poètic que parteix de la simbologia dels elements que componen cadascuna de les obres. La dona com a eix central apareix amb
diferents rols depenent del moment en què es troba a la seua experiència vital. Guerreres, obres que representen dones diverses en actitud de combat per enfrontar-se als prejudicis i estereotips socials, assumint el repte com una oportunitat per a la seva pròpia transformació personal i de la resta de la societat.

error: Content is protected !!