ANDREU VALOR PRESENTA «INSURRECTE» EN ALBAIDA

La millor gira valenciana d’enguany guardonada als III Cales Santos arriba a la ciutat el dissabte 27 de novembre a les 20.00 h

Un cap de setmana marcat per la cultura amb la presentació del nou llibre d’Abel Soler el divendres i l’obra teatral Cucú de Bambalina Teatre Practicable el diumenge

Andreu Valor presenta el seu vuitè treball discogràfic, Insurrecte de la discogràfica Metrònom, aquest dissabte 27 de novembre a la Sala Cultural Cinema Odeón d’Albaida a les 20.00 h.  Es tracta d’una proposta diferent i experimental on l’autor s’ha endinsat en noves tendències sonores.

Una aposta valenta que ha donat bons resultats als Premis Carles Santos  de la música valenciana on Andreu Valor s’ha aixecat amb els guardons com a millor disc d’autor i a la millor gira.


El regidor de Cultura, Josep Manuel Juan, ha expressat “l’orgull per a nosaltres de comptar de nou amb Andreu Valor en Albaida i més en aquests moments que ens presenta la gira d’Insurrecte, la millor proposta valenciana d’enguany” i és que “des del departament de Cultura estem treballant des de fa temps per a arrimar a la nostra ciutat les propostes més engrescadores i de nivell que es donen arreu del territori”.


Però el cap de setmana cultural, a més, incloia la presentació del llibre Joan-Jeroni de Villarragut (1421-1463. El fill secret de la reina Margarida de Prades de l’historiador local Abel Soler, divendres 26 a la Sala Gòtica del Palau dels Milà i Aragó i que comptarà amb l’autor i la presentació d’Imma Descalç.


Per a tancar setmana s’ha programat també a l’Odeón el diumenge 28 l’espectacle de titelles Cucú de Bambalina Teatre Practicable a les 18.30 h, les persones interessades poden recollir la seua invitació en el Museu Internacional de Titelles d’Albaida, el MITA, on també es podran comprar les entrades per al concert d’Andreu Valor per un preu únic de 3 euros.
error: Content is protected !!