‘AMBULANT’, DE LA COMPANYIA VALENCIANA LA FAM, ARRIBA AL TEATRE PRINCIPAL DE VALÈNCIA

L’espectacle es podrà veure del 2 al 4 de desembre

Es tracta d’un espectacle de circ adreçat a tots els públics

El Teatre Principal de València presenta aquest cap de setmana l’espectacle de circ ‘Ambulant’, de la companyia valenciana La Fam. La idea original de la funció és de Sergi Heredia i està dirigida per Adrian Schvarzstein.

‘Ambulant’ és un espectacle circense de sala de gran format que combina la música en directe amb una elaborada posada en escena.

La funció és un homenatge als últims circs clàssics de principis del segle XX. Una proposta poètica i intimista que funciona al voltant de la idea del viatge enlloc.

L’elenc de l’espectacle ‘Ambulant’ està format per 10 artistes que duen a terme diferents especialitats circenses amb tècniques com la bàscula coreana, el mà a mà, els malabars, el diàbolo, la barra fixa, la roda cyr i el ‘clown’.

La història que ens conta és la d’un menut i pintoresc circ que acaba d’arribar a la ciutat després de recórrer centenars de quilòmetres amb els seus carros carregats de maletes i baguls. Busquen el lloc idoni per a instal·lar-se. Ningú sap d’on venen, però conten que entre els seus membres hi ha alguns dels més virtuosos artistes de l’espectacle.

Artistes i músics munten i preparen en directe tota l’escenografia per a la funció. El circ és una gran família en la qual conviuen junts, dinen junts, dormen junts, s’enamoren, discuteixen, ballen, juguen, es barallen… junts.

error: Content is protected !!