Arranca OWN the Bus, el primer campionat mundial de videojocs en transport públic, a bord dels autobusos d’EMT València

Arranca OWN the Bus, el primer campionat mundial de videojocs en transport públic, a bord dels autobusos d’EMT València

Les primeres sis parelles de contendents han pujat a l’autobús de la línia C1 a la plaça de l’Ajuntament

  • Les prop de 1.000 persones inscrites han començat hui a disputar les primeres partides eliminatòries en la línia C1
  • Les trobades de la competició de videojocs es desenvolupen durant tot el dia a bord dels autobusos municipals, que circulen de manera regular, amb la presència d’àrbitres oficials entre el passatge
  • L’EMT ha reservat espais per als contendents i els àrbitres dins dels autobusos fins a la gran final que es disputarà en Fira València

Als 11.00 hores d’este dijous ha arrancaba en EMT València el primer campionat mundial de videojocs a bord d’autobusos circulant en línia regular, OWN the Bus. Les primeres sis parelles de contendents han pujat a l’autobús de la línia C1 en la plaça de l’Ajuntament, junt amb els àrbitres oficials del torneig i la speaker encarregada d’animar i narrar en línia totes les trobades que es disputaran al llarg de la jornada. Les partides s’han disputat davant l’expectació del passatge de la C1 que han assistit en viu als preparatius del torneig i a l’arrancada i desenvolupament dels partits a bord.

Van accedit de nou a la línia C1, en un bus vinilat amb este motiu, nous grups de contendents d’este primer campionat mundial de videojocs en transport públic. Prop de 1.000 persones, amb edats compreses entre els 12 i els 37 anys, s’han inscrit en este campionat oficial d’eSports.

Les trobades eliminatòries es disputaran al llarg de la jornada de hui en la línia C1, i tornaran a repetir-se, de la mateixa forma, el pròxim 2 de juliol. Se celebren també competicions en estàtic en altres enclavaments de la ciutat com ara la Marina o la Malva-rosa a bord d’un autobús vinilat. Totes les trobades entre els participants inscrits són eliminatoris i els guanyadors disputaran la gran final en Fira València, durant el Festival OWN, del 05 al 07 de juliol.

OWN the Bus forma part del conjunt d’accions de València Capital Verda Europea 2024. Tal com ha explicat el president d’EMT i regidor de mobilitat, Jesús Carbonell, la proposta “pretén innovar i oferir a tota la ciutadania la connexió entre joventut, proximitat i sostenibilitat, ressaltant el compromís de la ciutat amb el medi ambient”

Partides de Brawl Stars

Mentres es prolongue la primera fase de les competicions, EMT València reserva espais en els autobusos de la línia C1 per als jugadors i els àrbitres que han de vetlar perquè es complisquen les regles de la competició. Igualment accedix sempre als autobusos municipals una persona encarregada de narrar en directe el desenvolupament de les trobades que poden seguir-se en viu, tant pel passatge com a través de les xarxes socials. Els participants en el torneig OWN the Bus s’enfronten en el videojoc Brawl Stars, un gaming multijugador per a tots els públics amb més de 100 milions de descàrregues a tot el món.

L’Ajuntament de València, en col·laboració amb OWN, el major festival de campionats de videojocs d’Espanya, ha posat en marxa este primer torneig mundial de gaming a bord d’autobusos circulant en línia regular.

El president d’EMT i regidor de mobilitat, Jesús Carbonell, ha assenyalat que esta convocatòria “és una oportunitat immillorable per a la promoció del transport públic i sostenible, una finestra immensa per a presentar i defendre la mobilitat més eficient per tota la ciutat”.

error: Content is protected !!