Convocat el I Congrés Estètiques de la Cultura Valenciana

La data límit per a presentar la comunicació és el 25 de juliol de 2022.

La data límit per inscripció com a assistent és el 10 de setembre de 2022.

La inscripció al congrés és gratuïta.

21, 22 i 23 de setembre de 2022.

Facultat de Belles Arts de Sant Carles València. Universitat Politècnica de València.

Dins el projecte de recerca IDENTITART, tenen previst realitzar el I Congrés Estètiques de la Cultura Valenciana, amb l’objectiu d’establir unes bases de recerca al voltant de com es construeixen i defineixen determinades estètiques que acaben per definir al seu torn l’art i, per tant, la identitat valenciana construïda a través de les arts.

El congrés abordarà totes les temàtiques relacionades amb la construcció de les estètiques valencianes, des de diferents àmbits culturals, posant èmfasi en la contemporaneïtat, els conflictes entre tradició i modernitat com a configuradors d’estètiques i identitats noves, la estètica com a configuradora de la identitat valenciana, les estètiques a través de les que s’expressa la cultura valenciana en totes les seues variants i dimensions.

D’aquesta manera, fan una crida a investigadores i investigadors de la cultura valenciana per a que presenten els seus treballs en forma de comunicació al congrés.

Propostes de comunicacions.

Queda berta la recepció de propostes de comunicació amb temàtiques que exploren les connexions entre les diferents estètiques i com aquestes configuren les identitats de la cultura valenciana, i per extensió de la identitat valenciana, com ara: La cultura valenciana a través de les seues estètiques. Relacions entre la estètica visual i literària. Estètiques pròpies de l’art contemporani valencià. Estètiques underground i discursos estètics alternatius conformadors de la identitat Valenciana. Estètiques de la cultura musical valenciana. Estètiques literàries valencianes. Estètica i cultura popular valenciana. Identitat valenciana i estètica. Estètiques de la cultura audiovisual valenciana. Noves estètiques de la cultura valenciana. I qualsevol altra línia temàtica inclosa en les hibridacions i recorreguts entre art, estètica, identitats i cultures valencianes.

La proposta s’ha d’enviar per correu electrònic a l’adreça identitart@culturavisual.cc en la modalitat de resum de l’aportació, en format doc, docx, odt, rtf, pdf.

Les característiques de la proposta han de ser: Nom de la Comunicació, nom del autors/autores, Centre de treball (Universitat, Centre educatiu, Institució, Investigador Independent), correu electrònic, 5 paraules clau, resum (500 paraules), imatges de la proposta (màxim 5 imatges) opcional.

Les comunicacions també es podran presentar per mitjà de la Investigació basada en arts a través de propostes artístiques com ara narracions, foto-assajos, performances, interpretacions (musicals, de dansa, de teatre), monòlegs, pintura, dibuix, escultura, dissenys, poemes, anotacions, relats etnogràfics i/o autobiografies, text en prosa, obra o intervenció sonora, fotografia, vídeo, etc.

Inscripcions:

Les inscripcions, tant per a les propostes de comunicacions com per a la participació sense comunicació estan obertes per mitjà del formulari: https://forms.office.com/r/RDrXsJKVuF

La data límit per a presentar comunicació és el 25 de juliol de 2022. La data límit per inscripció com a assistent és el 10 de setembre de 2022. La inscripció al congrés és gratuïta.

IMPORTANT: Una Vegada enviat el formulari d’inscripció, l’arxiu amb el resum de la comunicació ha d’enviar-se al correu: identitart@culturavisual.cc

error: Content is protected !!