CULTURA CONVOCA AJUDES PER A LA MODERNITZACIÓ I LA GESTIÓ D’INFRAESTRUCTURES ESCÈNIQUES I MUSICALS

Es destinen 3.124.107 euros per a millorar els sistemes d’àudio, vídeo, il·luminació, maquinària i estalvi energètic

Les ajudes s’emmarquen dins del Pla de recuperació, transformació i resiliència

La Conselleria d’Educació, Cultura i Esport ha convocat ajudes per a la modernització i la gestió d’infraestructures d’arts escèniques i musicals de la Comunitat Valenciana, dins del Pla de recuperació, transformació i resiliència.

L’import d’aquesta convocatòria ascendeix a 3.124.107 euros i servirà per a finançar projectes que tinguen com a objecte la modernització dels sistemes digitals d’àudio i comunicacions en xarxa, els sistemes d’il·luminació digital, els sistemes de vídeo digital, els sistemes de gestió digital de maquinària escènica, les eines i sistemes digitals de gestió artística i de producció d’espectacles i la modernització de les instal·lacions de les sales per a millorar l’eficiència i l’estalvi energètic.

S’entén com a infraestructures escèniques i musicals aquells centres culturals, o part d’aquests, les característiques dels quals són adequades per a la presentació d’espectacles escènics i concerts davant del públic, de manera estable i permanent, mitjançant l’actuació de grups, companyies o orquestres de caràcter professional.

Podran optar a aquestes ajudes les persones físiques i jurídiques, públiques o privades, que ostenten la propietat dels immobles; els ens i els organismes creats per entitats locals, si tenen assignada la gestió de la infraestructura, i les persones físiques i jurídiques, públiques o privades, gestores de les sales que estiguen radicades a la Comunitat Valenciana i en funcionament amb almenys 10 representacions, espectacles o concerts en la temporada 2020-2021.

El cost subvencionable de les inversions serà d’un màxim de 180.000 euros i el termini per a executar les inversions i presentar la documentació justificativa conclourà el 20 de desembre de 2022.

Els detalls d’aquesta convocatòria s’han publicat en el DOGV (https://dogv.gva.es/datos/2022/01/05/pdf/2021_13225.pdf) i el termini de presentació de les sol·licituds s’estendrà des del 14 de gener fins al 14 de febrer de 2022.

error: Content is protected !!