CULTURA DE LA GENERALITAT APOSTA PER L’HUMOR AMB TEATRE I CIRC EN L’ARNICHES

L’Horta Teatre presenta la comèdia ‘Els Villalonga’, amb la qual Alfred Picó va obtindre el premi al millor actor en els Premis d’AE Valencianes 2022

Des de Barcelona arriba Karl Stets, amb el seu espectacle de circ ‘Cuerdo’

L’Institut Valencià de Cultura ofereix en el Teatre Arniches teatre i circ els dies 3 i 4 de febrer.

La veterana companyia L’Horta Teatre, que torna a l’Arniches el divendres 3 a les 20.30 hores amb ‘Els Villalonga’ de Ramón Madaula i versió de Juli Disla, que protagonitzen Lucía Poveda, Bruno Tamarit i Alfred Picó, que va obtindre el premi al millor actor per aquest treball en la passada edició dels Premis de les Arts Escèniques Valencianes.

‘Els Villalonga’ és una comèdia que reflexiona sobre la consistència dels principis d’una família, i la relació d’aquests amb la felicitat. En aquest cas, a través del conflicte sorgit de l’arribada d’un membre nou a la família de Paco Villalonga, que no pensa consentir de cap manera que el seu llegat, en aquest cas el seu cognom, no es perpetue per la capritxosa decisió de la seua consentida i estimada filla Anna, i de Pau, marit i còmplice de la seua filla.

El dissabte 4 de febrer, a les 19.30 hores, l’IVC presenta una proposta de circ de sala molt especial. Arriba a l’Arniches el danés establit a Barcelona Karl Stets amb el seu espectacle ‘Cuerdo’. Stets s’autodefineix com a artista polifacètic amb més de 20 anys de trajectòria escènica, excèntric, equilibrista i amant de la música amb tocs d’humor.

Amb elements de circ, de dansa, manipulació d’objectes i titelles, en la peça ‘Cuerdo’, Karl Stets condueix el públic per un espectacle que combina el joc lleuger del pallasso amb la tensió d’una pel·lícula de terror. Junta material de diversos anys d’espectacles de diferents constel·lacions, en crea un només amb pocs elements —cordes i rateres— i convida el públic a entrar al seu món.

En paraules de la delegada territorial de l’IVC, Alicia Garijo: “Creiem que la rialla és també una bona eina per a entrar en calor, per la qual cosa oferim un cap de setmana en l’Arniches en què les nostres propostes de teatre i circ estan repletes d’humor, i, com sempre, d’aquesta espurna d’emoció que sempre està present en la programació”.

error: Content is protected !!