L’ESPIRAL, ACC exposa “Línia Sud-Nord, artistes transfronterers contemporanis”, en la seu de l’Institut Cervantes de Tetuan

Inauguració: 02 de febrer de 2023, 19h00 en l’Institut Cervantes de Tetuan.

Del 2 de febrer al 2 de març i organitzada pel Col·lectiu L’ESPIRAL, ACC, es podrà visitar l’exposició: “Línia Sud-Nord, artistes transfronterers contemporanis”, en la seu de l’Institut Cervantes de Tetuan. En ella es reuneix una selecció d’onze artistes, de renom internacional, però també de mitja carrera o emergents, comissariats per Emilio Gallego, artista i curador espanyol nascut al Marroc, amb una llarga experiència en aquesta mena de projectes. En la mostra autors pertanyents a cinc països, com Alberto García-Alix (Esp), Aziz El Amrani (Ma), Bibiana Martínez (Esp), Fanny Galera (Esp), Hassan Echair (Ma), Karmit Evenzur (Uk), Najib Cherradi (Ma), Ro Caminal (Esp), Naoual Bâzzi (Ma) i Fred Chemama (Fr), connecten des de les seues pròpies tècniques i codis individuals, demostrant que l’art és un llenguatge universal que es nodreix iSello espiral .pngCARTEL  EXPOSICIÓN TETUÁN.jpgLOGO TETUAN.png enriqueix amb la diversitat.

Disciplines com la fotografia, l’escultura, la ceràmica contemporània o la pintura, plantegen ací una proposta que reflecteix una realitat actual existent mes allà de les fronteres i que va construint un pont simbòlic entre sud i nord, generant sinergies creatives que s’emmarquen en un projecte més ampli, les trobades de “M’ZORA CARAVANE”, que se celebren en el Cromlech de M’zora i Larraix des de fa 14 anys i per l’han passat ja desenes d’artistes de molt diverses orígens i cultures.

L’exposició que va poder veure’s anteriorment en la seu de l’Institut Cervantes de Larraix, viatjarà posteriorment a les seus de Rabat, Marràqueix, Fes i Nador. Compta amb el suport i col·laboració de diverses entitats espanyoles i marroquines, com l’Institut Cervantes, el Consorci de Museus de la Comunitat Valenciana, l’Ambaixada d’Espanya a Rabat – AECID o l’Institut Nacional de Belles arts de Tetuan.

error: Content is protected !!