El betlem del Saló de Cristall es pot visitar a l’Ajuntament de València

El betlem municipal es pot visitar des de demà dissabte fins el 4 de gener al Saló de Cristall de l’Ajuntament. Els dies laborables romandrà obert des de les 8.30 a les 19.30 hores, i els caps de setmana l’horari de visita comença a les 10 hores. El 24 de desembre tancarà a les 15 hores, i els dies 25 i 31 de desembre i l’1 de gener no estarà obert.El pessebre forma part de la campanya d’activitats que el consistori du a terme durant estes festes i que també inclou un recital de Nadal el dia 27 en el Saló de Cristall.

D’altra banda, el betlem a grandària natural que s’instal·lava a la plaça de la Reina, enguany s’ha traslladat a la zona per a vianants de la plaça de Sant Agustí a causa de les obres, on estarà exposat fins el 7 de gener. Pel que fa al Recital de Nadales, es realitza en diferents punts de la ciutat, especialment en mercats, amb l’objectiu de potenciar el consum i el comerç local, mentre que el dia 27 tindrà lloc al Saló de Cristall.

El regidor de Cultura Festiva, Carlos Galiana, ha fet una crida a la ciutadania per “celebrar el Nadal amb el màxim compromís, primer que tot, en la seguretat i la salut de totes i tots, i a continuació, de tot el programa divers i segur que hem plantejat des de l’Ajuntament amb propostes com estos dos naixements, però també amb la visita de la missatgera Caterina o de les rondes de nadales a molts punts dels nostres barris i pobles, amb una nova edició d’Expojove, amb les campanades infantils el dia de Cap d’Any o amb la cavalcada de Reis”.

error: Content is protected !!