EL FESTIVAL ENSEMS ANUNCIA ELS SELECCIONATS PER A LA SISENA EDICIÓ DEL TALLER DE CREACIÓ SONORA

La convocatòria s’adreçava a compositors i compositores nacionals i internacionals

Els tallers tindran lloc durant la 45a edició del Festival Ensems, del 15 al 24 de setembre

Ensems, el festival degà a l’Estat espanyol dedicat a les músiques inusuals i l’experimentació sonora, anuncia el llistat de persones seleccionades per la sisena edició del Taller Ensems de Creació Sonora, després de tancar el període d’inscripció i valorar les candidatures presentades. Els tallers de creació sonora es desenvoluparan dins del marc de la celebració de la 45a edició del festival, que tindrà lloc a la ciutat de València entre els dies 15 i 24 de setembre de 2023.

S’han seleccionat un total de 3 alumnes actius per cadascun dels tallers, on es treballaran les peces seleccionades. En el cas del taller que du a terme el Trio Feedback, els seleccionats són Mario Porcar Rueda, Ignacio Baeza Sánchez i Álvaro Pérez Sánchez. L’altre taller, on intervindran una selecció d’intèrprets de la Jove Orquestra de la Generalitat Valenciana, es farà amb els alumnes Demian Rudel Rey, Sergi Puig Serna i Esther Pérez Soriano.

La convocatòria s’adreçava a joves compositors i compositores nacionals i internacionals, principalment estudiants de menys de 35 anys que actualment cursen estudis de grau superior o màsters en composició, o professionals que acrediten haver conclòs la seua formació superior durant els darrers dos anys. Per a inscriure-s’hi, els joves compositors i compositores havien de presentar una breu biografia, la partitura d’una obra acabada, un enregistrament d’àudio i la realització final de la partitura o els fragments a treballar durant el taller.

El Festival Ensems està organitzat per l’Institut Valencià de Cultura i el Palau de les Arts Reina Sofía, i compta amb la col·laboració de l’INAEM (Ministeri de Cultura), l’Ajuntament de València, el Palau de la Música de València, l’Institut Valencià d’Art Modern (IVAM), ‘CaixaBank escolta València’, la Societat General d’Autors i Editors (SGAE), l’Institut Superior d’Ensenyaments Artístics (ISEACV), el Conservatori Superior de Música Joaquín Rodrigo de València, la Diputació de València, la Diputació d’Alacant, Clemente Pianos, ENOA (European Network of Opera Academies), The Ernst von Siemens Music Foundation i la Fundació Visit València.

error: Content is protected !!