El Museu de Belles Arts de Castelló inaugura l’exposició ‘La plenitud a l’origen 365º’ de Eugenio Recuenco

El Museu de Belles Arts de Castelló inaugura l’exposició ‘La plenitud a l’origen 365º’ de Eugenio Recuenco

  • L’artista fa un viatge fotogràfic des de l’Edat Mitjana fins a les xarxes socials en una sèrie d’imatges d’estètica avantguardista
  • L’exposició s’inaugura el dijous 23 de maig, a les 20:00 hores; prèviament, l’artista impartirà una conferència a les 19:00 hores

La Vicepresidència Primera i Conselleria de Cultura i Esport, a través de l’Institut Valencià de Cultura (IVC), inaugura el dijous 23 de maig, a les 20.00 hores, l’exposició ‘La plenitud a l’origen 365º’ de l’artista i fotògraf Eugenio Recuenco, al Museu de Belles Arts de Castelló.

En el projecte 365º, Eugenio Recuenco crea una sèrie d’imatges avantguardistes tant estèticament com conceptualment. La proposta és un viatge fotogràfic a través dels assumptes mundials, des de les arts de l’Edat Mitjana fins a les xarxes socials, així com els assumptes polítics actuals. Recuenco reimagina esdeveniments mundials en xicotets microcosmos i crea una atmosfera pròpia que s’expandix per la sala expositiva.

Eugenio Recuenco és un reconegut fotògraf i artista crossover la trajectòria del qual reunix publicitat, moda, escenografia i art. Al llarg de més de vint-i-cinc anys de labor professional, ha cultivat una diversitat de gèneres relacionats amb la imatge.

Previ a la inauguració, a les 19.00 hores, l’artista impartirà la conferència ‘365º, sobrevolando los recuerdos’, en la qual Eugenio Recuenco exposarà des de l’origen de l’exposició fotogràfica fins a la seua posterior transformació en instal·lació.

La mostra es pot visitar amb entrada lliure fins al 15 de setembre. L’horari d’obertura del Museu és de dimarts a dissabte de 10:00 a 14:00 hores i de 16:00 a 20:00 hores. Els diumenges i festius l’horari és de 10:00 a 14:00 hores.

error: Content is protected !!