Es presenta al Teatre Rialto de València ‘Infinita’, una comèdia sobre la conciliació familiar

Es presenta al Teatre Rialto de València ‘Infinita’, una comèdia sobre la conciliació familiar

​​​​​​

  • És la primera producció de teatre de la Companyia La Figuera Infinita creada per l’actriu Iolanda Muñoz
  • Es podrà veure del 23 al 26 de maig
     

La Vicepresidència Primera i Conselleria de Cultura i Esport, a través de l’Institut Valencià de Cultura (IVC), presenta Infinita, la primera producció de teatre de la Companyia La Figuera Infinita, creada per l’actriu Iolanda Muñoz, que estarà al Teatre Rialto del 23 al 26 de maig.

Infinita és un projecte cuinat a foc lent, fruit d’anys d’observació, vivència i reflexió sobre el binomi vocació professional-maternitat. Un projecte que vol fer visible la maternitat conscient, vol reflexionar sobre el paper de les dones i els ‘temps de cuidar’.

Infinita també parla de la llibertat de les dones per a triar el model de criança que vulguen, sense haver de donar explicacions. A través de dos dones, actrius i mares, travessades per este binomi maternitat-vocació, l’obra fa un viatge pels moments més dolços, més tendres, més amargs i més còmics del seu camí.

Segons l’actriu i directora de la companyia, Iolanda Muñoz, es tracta d’una comèdia “que tracta sobre la conciliació familiar, sobre els malabarismes que implica a vegades compaginar la vida familiar amb el treball, de les renúncies voluntàries, de les contradiccions que genera la maternitat a les dones del segle XXI, en el qual ser mare no és l’única opció vital, però és part fonamental de les nostres vides i les decisions que prenem hui són el futur dels nostres fills”.

L’obra està escrita per Begoña Tena, dirigida per Manuel Maestro i interpretada per Iolanda Muñoz i Lucrecia Cervelló. Compta amb un equip de grans professionals com Verònica Andrés com a ajudant de direcció, Carles Chiner en el disseny sonor, Eduardo Moreno en el disseny d’escenografia, Turistas de Terciopelo en el disseny de vestuari, Juan Serra en el disseny de llums i Paula M. Rufat en el disseny gràfic.

error: Content is protected !!