El MuVIM fusiona figura humana i natura en la mostra d’Adrián Álva

El MuVIM fusiona figura humana i natura en la mostra d’Adrián Álva

  • La programació especial del MuVIM amb motiu de la setmana de l’Orgull inclou una mostra del dibuixant de Tenerife, que podrà visitar-se en la cafeteria del museu de la Diputació, MUVIMAS, durant juliol i agost

El MuVIM ha inaugurat una mostra del dibuixant Adrián Álva, activitat que se suma a la programació del museu de la Diputació de València per a commemorar el 28 J, Dia Internacional de l’Orgull LGTBI, i que podrà visitar-se durant els mesos de juliol i agost en la cafeteria del museu, MUVIMAS.

L’exposició d’este dibuixant de Tenerife que creu que les imatges han de parlar per si soles representa en un mural i en diversos dibuixos la figura humana, generalment contraposada amb altres formes de la natura. Així, esta mostra d’Álva, que ha exposat anteriorment en ciutats com París, Copenhaguen, Sant Diego i Madrid, forma part del projecte expositiu ‘Temporada Il·lustrada’ comissariat per l’artista Miguel Hache.

Així, amb esta exposició es tanca el tercer cicle de ‘Temporada il·lustrada’, on s’exhibixen amb una periodicitat bimensual obres d’artistes de renom dins del panorama actual de la il·lustració valenciana. Per la seua programació han passat, al llarg d’enguany, artistes com Andrea Oliwa o Jaume Mora.

‘Tots els colors de l’Arc de Sant Martí’

La programació especial del MuVIM amb motiu de la setmana de l’Orgull inclou cinema, exposicions i debats. Així, esta setmana va tindre lloc l’obertura d’una mostra que suposa una representació del que significa el Dia Internacional de l’Orgull LGTBI. Barbies, Kents, Madelman i Action Man donen vida a tota mena de parelles i relacions que festegen la diversitat en l’Aparador del MuVIM amb el nom ‘Tots els colors de l’Arc de Sant Martí’.

error: Content is protected !!